Shampoobar : eerste ervaring bij Lush

Ik heb altijd al een soort van ‘liefde’ gevoeld voor Lush. Al hun producten zien er prachtig uit, evenals hun winkel (die ook zo lekker ruikt!). Enkele pluspunten zijn dat alle producten cruelty-free en handmade zijn. Leukleukleuk! Om de een of andere rede was ik er nog nooit binnen gestapt. Tot enige tijd geleden.

Ik wist precies welk product ik als eerste zou kopen, namelijk een shampoobar. Hij bestaat uit zeezout en zeewier en zou helpen als je snel vettig haar hebt en zorgt voor meer volume. Een klasgenoot was er zeer tevreden van dus besloot ik om hem ook aan te schaffen.

dsc_0196
Allereerst dit mooie doosje dat ik er bij kocht -voor een euro of 2?- Zo kan ik mijn shampoo na gebruik makkelijk opbergen.

dsc_0200

De shampoobar zou zo’n 80 tal wasbeurten moeten meegaan. Geen idee hoeveel keer ik nu mijn haar heb gewassen, een 20 keer? In ieder geval is mijn bar nog niet erg gekrompen.

dsc_0224

In het begin was het wel eventjes zoeken hoeveel product ik moest gebruiken. In de winkel werd me verteld dat ik zo’n 3 keer met de bar over mijn hoofd moest wrijven, maar dat leek me wat te weinig. Tot ik mijn haar inzeepte en het begon te schuimen! Ik had de bar nog een paar keer tussen mijn handen gewreven maar dat was eigenlijk niet echt nodig.

Op dat vlak is het nog steeds een beetje uitproberen. Soms gebruik ik te veel, soms te weinig. Mijn haar wordt nog steeds vettig na een 3 tal dagen, maar ik merk wel dat mijn haar ‘gezonder’ is en niet meer supersuperstijl naar beneden ‘hangt’.

dsc_0207

Besluit? Ik ben tevreden, erg tevreden over dit product! Het doet wat het moet doen, ruikt lekker en gaat (erg!) lang mee. Geweldig is dat er geen extra ‘chemische’ middeltjes aan toegevoegd zijn. Tot slot valt het ook mee in prijs, afgerond was ie 10 euro denk ik. Oh, en de verkoopsters in de Lushwinkel uit Antwerpen waren zo spontaan! En dat ondanks het er over de koppen lopen was, chapeau!

 

Ben jij fan van Lush? Wat is jouw favoriet product? 

 

Liefs, Laura.

Advertentie

3 gedachten over “Shampoobar : eerste ervaring bij Lush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s