Wandelen en Foto’s maken.

Hehe, hier ben ik weer. 20 dagen niet geblogd geloof ik, maar ik vind het niet erg. De eerste maand van het jaar ben ik erg bewust met mezelf bezig geweest, dat was fijn. Wel heb ik erg veel foto’s gemaakt, maar door een probleem met mijn camera kon ik hem niet meer verbinden met mijn pc, waardoor ik ook geen artikelen wilde schrijven.

Ook is school ontzettend druk, we zijn met de klas 3 dagen op bezinning geweest en ik ben volop aan het werken voor mijn GIP (eindwerk). Dit weekend heb ik mijn eerste deadline (AAAH) maar het komt vast allemaal goed.

Maar bon, vandaag deel ik wat foto’s die ik maakte op 20 januari, mijn verjaardag. Naast dat die op een vrijdag viel had ik amper les en was er des te meer tijd voor cake, yay.

dsc_0777dsc_0724

dsc_0770

dsc_0726

dsc_0786

dsc_0784

dsc_0785

dsc_0738

dsc_0756

dsc_0776

dsc_0773

dsc_0758

dsc_0787

Ik heb geprobeerd erg bewust, maar spontaan foto’s te maken. Deze gelegenheid was daar perfect voor, want ik had gekozen voor de stiltewandeling. Dat houdt in dat je tijdens de wandeling niet mag praten (nogal logisch) en geniet van de natuur, de geuren en geluiden. Het was prachtig, de plassen waren bevroren maar toch scheen het zonnetje.

Stappend in een stevig tempo klonken onze voetstappen op de bevroren grond als een kudde dieren op tocht.

 

Liefs, Laura.

Advertentie

Een gedachte over “Wandelen en Foto’s maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s