Dromenlijstje.

Iedereen heeft dromen. Dromen die dromen blijven zijn oke. Maar Dromen die omgezet worden in Werkelijkheid, Dromen die omgezet worden in Herinneringen, dat is toch iets wat we allemaal willen niet?

Een tijdje terug zei mijn mama tegen me ‘Je zou eens alles moeten opschrijven wat je wilt doen’. Dat deed ik. En vandaag deel ik dat lijstje met jullie 🙂

Enjoy!

02-02

 • werken & rondtrekken in Nieuw Zeeland

Verre familie van mij woont in dit prachtige land aan de andere kant van de wereld. Ze hebben een boerderij dus is mijn plan om daar (minstens) een maand te gaan werken zodat ik geld heb om daarna het land te doorkruisen, van -lord of the rings locatie naar lord of the rings locatie -. Wanneer? Ik hoop dit te kunnen doen na mijn studies 🙂 . 

 • leren skiën (van mijn beste vriendin)
 • een cursus ‘natuurlijk bekappen’ doen

Zelfs voor paardenmensen kan deze term raar in de oren klinken dus leg ik het even kort uit. Je kunt een paard ‘traditioneel’ beslaan, namelijk met hoefijzers en/ of de hoeven in een vorm kappen die een paard in het wild nooit kan hebben (bij deze methode zijn de hielen bv. veel hoger). Natuurlijk bekappen daarentegen is altijd zonder ijzers en kijkt naar hoe de hoeven van het paard in het wild afslijten. Dit is veel gezonder en kan hoefproblemen voorkomen. Ik probeer mijn paarden zo ‘natuurlijk’ mogelijk te houden dus het lijkt me fijn dat ik binnen een paar jaar de hoeven van mijn paarden zelf bij kan houden! 

 • Rock Werchter
 • een photography – challenge beginnen én afronden

Ik ben vreselijk slecht in dingen als deze. Maarrr, ik ben er op dit moment mee bezig en het lukt vrij goed! Je gaat hier zeker nog meer over zien op mijn blog 🙂 . 

 • een wedstrijd rijden met Nikita

Als kind droomde ik er van om een (dressuur)wedstrijd te rijden met mijn eigen paardje. Dus ik vind dat ik dat maar gewoon moet doen. 

 • alleen met een rugzak ergens naartoe gaan
 • leren over aromatherapie

Door middel van rustgevende oliën kun je zowel mensen als paarden ‘helen’. Ik heb er al wat over gelezen en gehoord en lijkt me geweldig om ook te kunnen en toe te passen! 

 • leren over edelstenen/ chakra’s,…

I love edelstenen en spiritualiteit. Ik ben al volop aan het lezen (en toepassen!) en ik vind het allemaal zo fijn en interessant. Ook dit is een fascinatie die ik al bezit als kind. 

 • Amerika doorkruisen door een ‘random’ route te volgen

Dit is echt zo’n wilde droom waarvan ik echt niet weet of hij ooit uit zal komen maar wie weet… Ik wil met mijn ogen dicht een van de vele routes aanduiden (dus niet de bekende route 66) en die afrijden. Zonder plan, gewoon gaan. Volgens mij kom ik dan terug thuis met zoveel verhalen en nieuwe contacten! 

 • vrijwilligerswerk doen

Ik zou bij heel erg veel verschillende dingen willen helpen. Van het olifantenziekenhuis tot een opvangkamp voor vluchtelingen (in België). Ik ben vorig jaar al 1 namiddag met kindjes gaan spelen in de vluchtelingenopvang van Arendonk en dat was zo verrijkend en fijn (maar ook erg confronterend en emotioneel)!

 • met mijn paard naar de zee / naar Santiago de Compostella rijden

 

heb jij ook zo’n lijstje met (onmogelijke) dromen? 

 

Liefs, Laura.

Advertentie

Een gedachte over “Dromenlijstje.

 1. Ik herken mij in een heleboel van je dromen! Vrijwilligerswerk doen in een vluchtelingenkamp denk ik ook al lang aan, maar vind het een beetje eng om daar alleen naartoe te gaan :/ Tjah, wie weet in de toekomst hé 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s