4 december 2016

Vandaag was een fijne dag. Een gezellige dag. Een dankbare dag. Een dag die ik me wil herinneren. Daarom dat ik er over nu over ga schrijven.

14799021_1242589235813619_1069019146_nDeze morgen stond ik vroeg op en onder het ontbijt praatte ik met mijn ouders. Voornamelijk over mijn zakgeld. Niet dat ik niet tevreden ben met wat ik krijg maar als ik tegenwoordig eens 2x in de maand uit ga, is al mijn geld op. Werken buiten de vakanties zit er ook niet in, op wat babysitten na. Ergens vind ik het goed dat ik met geld leer omgaan, want dat is erg belangrijk voor later.

Ik liet mijn hondje uit op de weide en toen ze haar behoefte gedaan had wilde ze niet terug in haar hok. Ze bleef maar springen en me met die lieve oogjes aankijken. Ze wilde een wandeling gaan maken, dus zo gezegd zo gedaan.

Het was een koude, korte wandeling maar zo mooi! Het was nog vroeg, de zon kwam op en alles wat bedekt met een laagje wit. Dit zijn momenten dat ik de koude helemaal niet zo erg vind. Ik besloot toen ook dat ik in de kerstvakantie eens een erg lange wandeling ga maken.

De rest van de voormiddag besteedde ik aan leren voor de examens. Al bij al heb ik toch al een beetje gedaan (beter dan niks toch). Ook at ik in maanden nog eens een Twix en dat was heerlijk. Mijn grootouders kwamen op bezoek en ik liet hen zien wat ik van Sinterklaas had gekregen.

Tegen 12 uur zocht ik mijn spullen bijeen en maakte ik me klaar om naar de paarden te vertrekken. Om 1 uur zou Kelley komen voor een fotoshoot dus dan kon ik ze al klaarmaken. Wil ik net op mijn fiets stappen wordt ik gebeld door Kelley. Ze was er al, een uur te vroeg, had zich van tijd vergist. Lachend fietste ik heen.

Het was een gezellige namiddag. Ik en Kelley kunnen goed met elkaar praten over een tal van onderwerpen. Ook hebben we dezelfde visie wat paarden en fotografie betreft. Mijn twee grote schatten waren ook ontzettend lief. Meer moeten ze niet doen om mij gelukkig en trots te maken.

Op weg naar huis bracht ik eerst mijn overgrootmoeder nog een bezoekje. Ik dronk heerlijke brandnetelthee en at een kokoskoek. Ik hou ervan om bij mijn overgrootmoeder te zijn, luisterend naar haar verhalen en kijken hoe ze doet.

Terug thuis liet ik mijn hond terug uit en vertelde haar voor de zoveelste keer hoe lief ze is. Ik ruimde mijn kamer op. At een heerlijke ovenschotel. Werkte een beetje aan mijn Gip (eindwerk) en typte dit blogje.

Nu ga ik ik de zetel ploffen en nog twee scripts doorlezen. In bed kruipen, een stukje in Lord of the Rings lezen en hopelijk op tijd mijn ogen dicht doen. Zodat ik morgen vol energie aan de laatste volle lesweek van 2016 kan beginnen (bedenk ik me nu pas, wow!).

 

Fijne dagen als deze wil ik opslaan in mijn langetermijngeheugen. Ze zijn simpel, maar tegelijkertijd zo speciaal.

 

Liefs, Laura.

Advertentie

Een gedachte over “4 december 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s