Goals 2016

Het jaar loopt stilaan op z’n einde. Hoe bizar is dat wel niet, het lijkt wel een maand geleden dan ik 2016 geweldig inzette met mijn vrienden! En toch is er zo ontzettend veel gebeurd. Ook maakte ik in het begin van dit nieuwe jaar een lijstje met goals op. Ik moet zeggen dat ik er niet superveel mee bezig ben geweest, maar ze op een of andere manier wel altijd in mijn achterhoofd zaten. Vandaag kijk ik welke ik al kan afstrepen, en op welke dingen ik mij ga focussen in deze laatste maand van het jaar!

0c0b0300f20c0c4dc6e6ce79e01b47bb
Dit vond ik laatst en vind ik ontzettend inspirerend! Deze ‘balans’ en ‘structuur’ vinden is nog steeds iets moeilijk voor mij, en ga ik zeker meenemen naar volgend jaar!

 • Ontdekken: Nieuwe steden bezocht? Niet echt. Wel heb ik rond mijn woonplaats veel nieuwe, fijne plekjes ontdekt. Ook ben ik veel in Antwerpen geweest, en mijn grenzen daar verlegd!
 • Mind & Body: Hier ben ik dit jaar erg veel mee bezig geweest. Het was niet altijd makkelijk, en heb op beide vlakken regelmatig dieptepunten gekend. Dit puntje ga ik meenemen naar volgend jaar om in door te groeien!

c0674425417c541f5bb541f9b3fe7cf9

 • 5 km lopen: YES I DID IT! Ik ben hier zo zo trots op! Nu hopen dat ik lopen blijf onderhouden en in 2017 mee kan doen aan de color run in Antwerpen ๐Ÿ˜€
 • ‘Wreck This Journal Everywhere’ afmaken: Woeps, hier ga ik werk van maken. Ik heb mezelf belooft dat ik enkel een ander boek van Keri Smith mag aanschaffen als deze voltooid is. Gelukkig zijn het niet meer heel veel opdrachten, hopelijk dat dit nog lukt!

1a14b08d86bc9f1e39268601ec9e2242

 • Tijd doorbrengen in de natuur: Heel blij dat ik deze van mijn lijstje kan afstrepen. Ik heb, alleen en samen met vrienden of mijn paard, erg veel tijd doorgebracht in het bos. Ook heb ik zittend op een paardenrug, 10 dagen lang mogen genieten van het prachtige Ardense landschap! Zo mooi, zo fijn ๐Ÿ™‚ .
 • Mijn ouders niet teleur stellen: Dit is een vrij persoonlijk punt op de lijst, waar ik niet over ga uitweiden. Ik heb en doe, in ieder geval erg mijn best!
ee1f5005ee2a0ce5497af2be34025103
Ondanks ik niet veel musicals heb gekeken, heb ik wel soms de tijd gevonden om de lotr en de hobbit films te herbekijken. Het leuke is dat ze niet enkel spannend blijven, maar je ook nieuwe details op merkt en bij sommige dingen de diepere betekenis ontrafeld!
 • meer Musicals kijken: Mmmm, ik heb wel enkele musicals gekeken, maar niet zo veel als ik zou willen. Ah, komende maand moet ik er nog wel een stuk of 2 kunnen kijken! Wel ben ik veel meer met musical bezig, zo zing ik bij zang op school nu het stuk ‘No Good Deed’ van Wicked, een zalig nummer!
 • met Nikita boswandelingen maken: Ook dit kan ik met trots van mijn lijstje schrappen!

395171efd57a62d4a921f2794505232c

 • zwemmen met een paard: Echt ‘zwemmen’ heb ik niet gedaan, maar ben met paardenkamp wel heel wat rivieren overgestoken, enkele waren zelfs vrij diep. Daarom dat ik dit puntje alsnog af streep!
 • lezen (ook in het Engels): De teller van mijn Goodreads-challenge staat nu op 10 van de 15 boeken, dus heb nog wel wat werk. Geen idee of het me gaat lukken, maar ben in ieder geval vrij tevreden van mijn leesprestaties!

c5060acd69efbb3a67f1124d74bc9120

 • 1 week zonder social media: Dit was (zeker in het begin) een hele uitdaging, maar heeft me enorm deugd gedaan. Soms als ik niet kan slapen, durf ik nog wel eens naar mijn smartphone te grijpen, maar over het algemeen is mijn social media gebruik vrij oke ๐Ÿ™‚
 • schrijven (blog, teksten, verhalen,…): Ik heb vrij veel geschreven. Op mijn blog mocht het voor mij wel wat meer, maar bon. Ik heb heel wat bladzijden vol gepend in mijn dagboek, maar ook korte tekstjes in mijn talloze notitieboekjes! Komend jaar wil ik nog meer bezig zijn met schrijven (op alle vlakken), want het is zo leuk!
e854fa10d95117260732b32f829e69df
Een quote die bij dit jaar past en die ik in mijn hoofd moet houden, zeker als iets niet lukt.

 

 

Wat heb jij al kunnen afstrepen van jouw goals voor dit jaar?ย 

 

Liefs, Laura.

 

*alle afbeeldingen zijn gehaald van Pinterest

 

 

Advertentie

3 gedachten over “Goals 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s