Review: verzorgingsproducten Hema

Hey iedereen! Vandaag heb ik een review voor jullie. Het betreft drie producten van Hema die ik nu toch al een goeie maand gebruik. Ze zijn voor het reinigen/verzorgen en verstevigen van je gezicht. Als je wilt weten hoe de face wash, lotion en dagcrème mij bevallen, klik dan op meer lezen 🙂 .

DSC_1153Allereerst over het uitzicht: De producten zien er simpel en aantrekkelijk uit. Er staat duidelijk op vermeld wat het product is en waarvoor het dient.

Er zijn drie soorten ‘verzorgingsproducten’ bij Hema als ik mij niet vergis. Een voor de jonge of normale huid, een voor de gevoelige huid en een voor de ‘oudere’ huid (tegen rimpels enzo). De producten die ik gebruik zijn die voor de jonge of normale huid. De lijn bestaat overings uit meer dan drie producten, zo is er ook nog een scrub en nachtcrème.

DSC_1148

De face wash en lotion zitten in simpele bussen. De dagcrème in een potje en is verpakt in een kartonnen doosje

Ik zal beginnen met mijn beoordeling per product zoals je ze normaal tijdens het reinigingsproces gebruikt: face wash, lotion, dagcrème.

DSC_1179

  • Face wash: De structuur van de zeep is oke, niet te loperig. Om het goed te laten schuimen op je gezicht moeten je handen vochtig zijn. Ik smeer eerst de zeep zo op, maak mijn vingers nat en masseer dan goed in. De geur vond ik in het begin wat vreemd maar is eigenlijk vrij neutraal en stinkt zeker niet. 7
  • Lotion: De lotion vind ik perfect; hij stinkt niet en bijt niet in mijn huid. Je voelt wel dat hij je huid reinigt maar op een fijne manier. Ik spoel eerst de face wash af en breng dan deze lotion op met een wattenschijfje.

DSC_1176

  • Ook van de dagcrème ben ik fan! Hij is gewoon neutraal, goed en simpel zoals een dagcrème hoort te zijn. Hij is zeker niet te vettig, wat een groot pluspunt is voor mij! Ik smeer ook altijd een beetje op mijn handen en nagelriemen.

 

Ik vond het superleuk om deze producten te reviewen! Ik ga ze zeker blijven gebruiken en ook de scrub en nachtcrème aanschaffen.

De prijs is trouwens ook voordelig, weet het niet meer vanbuiten maar ik denk dat alles rond de 3-6 euro ligt.

 

Liefs, Laura.

Advertentie

4 gedachten over “Review: verzorgingsproducten Hema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s