Het grote Blogsquad afmaakverhaal II

Een tijdje geleden schreef ik een stukje van het grote afmaakverhaal. Het gaat over een jonge vrouw, Irene die halsoverkop wegvlucht van haar vertrouwde leven. Hier kun je het tot nu toe al gepubliceerde verhaal lezen. Vandaag schrijf ik voor de 2de keer op rij een deeltje. Na mij is Demi aan de beurt, dus als je wilt weten hoe het na mijn stuk verdergaat zeker haar blog in het oog houden!

Mijn deel: 

‘En, wat zijn jou plannen?’ vraagt Mila spontaan. Irene kijkt haar vragend aan. Ja, wat zijn mijn plannen? denkt ze bij zichzelf. ‘Ik zou graag eens een kanotocht maken door de wildeNoorse natuur…’ rolt er uit haar mond. Daar droomde ze al van vanaf ze een klein meisje was maar ze had het nog nooit tegen iemand verteld.  ‘Ohhh dat is zo gaaf!’ roept Mila uit. ‘Een geweldig idee, weet je wat? Laten we morgen de tijd nemen om ons voor te bereiden, zodat we de dag daarna kunnen vertrekken!’ Irene is verbluft. Hoe? Wat? Over twee dagen? ‘Nou, wat denk je ervan?’ vraagt Mila opgewonden. ‘Het wordt geweldig, vier dagen lang wij en de natuur!’. Irene glimlacht.’Ja, het wordt geweldig.’ Lachend kijken de meisjes elkaar aan en beginnen dan door de kamer te dansen. ‘Mila is eigenlijk zo’n leuk iemand, denkt Irene, ‘zij was degene die ik nodig had. Een gekke vriendin die me steunt in mijn wilde ideeën!’ 

 

Dit was mijn deeltje alweer. Zo fijn dat het verhaal doorgaat en steeds spannender wordt! Hoe zal de kanotocht verlopen? Hoe gaat de vriendschap van Irene en Mila evolueren? En Willebrod, waarom doet hij zo geheimzinnig over het oude huisje (zie het voorlaatste deel van Dagmar)? Al deze vragen en nog zoveel meer zullen beantwoord worden in de volgende delen 😀 .

Liefs, Laura.

 

Advertentie

Een gedachte over “Het grote Blogsquad afmaakverhaal II

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s