De zomer zit er op.

Wow, wat een depri tittel. Liever zou ik een andere pakken, maar er schiet me op dit moment nog niets beters te binnen.

In ieder geval; we kunnen er niet omheen. Morgen begint voor mij school. Langs de ene kant heb ik er wel zin in, maar langs de andere kant, ugh NEE.

Ik ga nu naar het 5de jaar. Ik voel me zo oud, wow! En ik word over enkel maanden 17. Stiekem wil ik dat niet, ik vind 16 zijn zo fijn!

Dit word geen -ik wil niet naar school- artikel hoor! Er komt nog een overzichtje van augustus online, toch wil ik al enkele foto’s posten van deze zomer die best nog wel fijn was.

DSC_0381 In het begin van de vakantie rommelde ik mijn kamer hele-maal op. Ik hou van mijn kamer. Van gezelligheid. En van heel veel mooie en schattige spulletjes. Maar nu vond ik het allemaal wat te veel. En voor af te stoffen was het ook niet altijd handig. Dus heb ik een selectie gemaakt. Een room tour gaat hier nog zeker verschijnen! DSC_0355In juli ben ik enkele keren gaan lopen en wandelen met mijn hond. Toen heb ik een dip gehad, zowel op vlak van lopen, work outen en gezond zijn. Maar ik heb me weer herpakt, blij!DSC_0555 Ook heb ik eindelijk een grotere lens voor mijn reflexcamera gekocht. Oh my, op deze foto ben ik toch wel een ieniemienie beetje trots ^^.11694982_851637751569429_3499716579030672778_n Veel afgesproken met vrienden. Met mijn fotografie-maatje heb ik erg veel foto’s gemaakt. DSC_0616Als je aan zomer denkt denk je aan terrasjes. Ik toch.DSC_0021Heel veel buiten geweest. Vind ik wel fijn 🙂 . Dit was in een maisdoolhof. Het was snikheet, maar wel leuk.DSC_0212Mijn groot avontuur deze zomer; Londen! Oke, 1 dag maar ik heb mijn ogen uit gekeken! (Oh oh, en het verslag komt er aan hoor!)DSC_0582 11940055_872495999483604_517735536_oIk en een vriend hebben ons rot geamuseerd met dit enkele dagen geleden. Ik deel deze foto, omdat de andere echt iets te erg zijn, haha. Oh, die dag was zo leuk! Ook zijn we onder andere met een matras van de trap gegleden. Heel. Erg. Grappig.DSC_0587 Nog een hoogtepuntje; Ik ontdekte de zwart-wit fuctie op mijn camera, hoera!

Wat ik ook heel fijn vond aan deze zomer, is dat ik in heel wat steden ben geweest (voor mijn doen) : Antwerpen, Lier, Londen, Tongeren, Ieper,…

Zie zo, stiekem ben ik wel trots dat ik nog een artikeltje online kan zetten voor het schooljaar weer begint. Ik heb me heel druk gemaakt om dat het niet lukte om meteen vanaf het begin zoveel artikelen online te zetten dat ik wou, maar dat is nu eenmaal zo. Heb alles op een rijtje gezet en ik denk dat het wel gaat lukken nu. Nog niet altijd minstens 1 artikel in de week, maar ik ga mijn best doen!

Liefs, Laura

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s