Souvenirs uit Londen

Op 8 augustus ben ik een dag naar Londen geweest. Het was ontzettend vermoeiend, maar dat was het allemaal waard. Ik heb geweldige dingen gezien en natuurlijk heb ik ‘souvenirs’ gekocht. Tussen haakjes omdat ik niet zo ben voor een t-shirt met ‘I ❤ Londen’ ofzo, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik probeer altijd iets mee te nemen echt ‘van daar’ , maar het moet wel iets moois zijn, waar ik jaren later nog op kan terug kijken als een fijne herinnering.

DSC_0650

Oke, genoeg gebabbeld; hier zijn mijn spulletjes:DSC_0649

Eerst en vooral mijn grote trots; mij Abbey Road t-shirt 😀 ! O god, ik ben hier zoooo blij mee! Hij was wel aan de prijzige kant, maar ik heb kunnen afdingen 🙂 .

DSC_0751 DSC_0745

In hetzelfde winkeltje heb ik ook wat kaarten gekocht; Eentje van de Beatles voor mezelf als aandenken en 3 kaarten voor mijn 3 lieve vriendinnetjes van school.

DSC_0674

Toch wel een toppunt van de dag; de speelgoedwinkel Hamleys. Man, dat was de hemel maar daar vertel ik nog over in mijn verslag van Londen.

DSC_0666

Ik heb een uberschattige teddy gekocht, ik heb hem Ewout gedoopt :’) .

DSC_0680

DSC_0692

ZIEN JULLIE DIT? Hier ben ik zooo blij mee! En ja, ik was bijna aan het huilen toen ik alle spullen uit Middle Earth zag.

DSC_0726  DSC_0715 DSC_0712 DSC_0719

Zie zo, niet bijster veel maar spullen als aandenken zijn ook niet het allerbelangrijkste voor mij. Ik probeer op het moment zelf heel hard te genieten maar ook wat foto’s te hebben.

Liefs, Laura

Advertentie

4 gedachten over “Souvenirs uit Londen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s