een tevreden hobbitje

Zo voel ik me op dit moment. Dit gevoel van intense tevredenheid overviel me daarnet, tijdens het ‘studeren’ aka met frans boek op schoot youtubevideo’s kijken en muziek van Bonobo luisteren. Ik poste deze kleine gedachte prompt op twitter en veranderde mijn insta-bio. En toen dacht ik: ‘Laat ik ook nog eventjes iets schrijven op mijn blog’.

19113174_828953900591499_1191492320_n
credits: Stef Adams

Het was stil hier. Dit kwam niet enkel omdat de maand mei in teken stond van selflove, maar ook door de laatste, drukke weken van het schooljaar die aangebroken zijn. Ik heb op dit moment al 3 examens achter de rug, nog 2 heavy weken te gaan en dan sluit ik deze lange periode die nu voorbij leek gevlogen af. Heel vreemd allemaal, maar ook opwindend en beangstigend.

leuke video 1 ❤

In ieder geval: Ik voel me goed. Ik ben blij. Ik ben blij in mijn hoofd en ook een beetje met mijn lijf. Ik probeer dit goed gevoel (niet te krampachtig) vast te houden. Genieten ondanks al dat studeren.

leuke video 2 ❤

Ik kijk zo hard uit naar wat komen gaat. Na de examens doe ik mee in een voorstelling van een theatergroep uit Antwerpen, Laika. Ik ga met het gezin een weekendje naar Amsterdam en met mijn vrienden naar Barcelona.

hoe voel jij je op dit moment? ben je ook volop aan het studeren? 

 

Liefs, Laura.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s