Brief aan mezelf.

Hoi! Hier ben ik weer.

Ik was erg aan het twijfelen, wat ik als 1ste artikel van 2017 zou plaatsen, hoe ik het zou plaatsen, wanneer. Of ik überhaupt wel iets zou plaatsen.

Maar bon, het leek me wel fijn het jaar in te zetten (op mijn blog dan toch) met een brief naar mezelf.

15879047_1223181721081695_519134409_nHey mij!

2017… Dit nieuwe jaar is ondertussen al 11 dagen bezig en ik breng het er redelijk van af.

School is sinds 2 dagen ook weer harde realiteit. Ik ben uitgeput, toen ik daarstraks van de fiets stapte deden mijn heupen pijn. Die pijn voelde ik ook afgelopen week vrijdag, toen ik na een lange, productieve, fijne dag – waarin ik mijn 1ste rijles had, met vriendin B. ging paardrijden en ’s avonds met mijn geweldige vriendengroep de kerstmarkt van Antwerpen bezocht – doodmoe in de bus terug naar huis zat.

Ofcourse heb ik ook dit jaar weer een paar ‘goals’ voor mezelf bedacht. Ik vind het leuk, mezelf uitdagen en naar kleine en grote doelen werken. Aan mezelf werken. Wat ik heb geleerd de afgelopen jaren is dat je met bovenstaande dingen ook moet oppassen, de dingen die ik leuk vind moet ik niet als verplichtingen gaan zien, ook ik denk dat ik mezelf tegenwoordig makkelijk druk op leg. Waar ik me wel een beetje zorgen om maak.

Op 2 januari ben ik met een challenge begonnen bedacht door Cassie van Blogilates, betreft de 28 – day Reset Challenge. Kort gezegd is het een zoektocht naar wat echt goed is voor je lichaam, jezelf even helemaal ‘clean’ maken. Ik mag ontzettend veel dingen niet eten, denk aan chocolade, kaas, ijs, alcohol (was heel, heel erg hard op de kerstmarkt)… Maar ook gluten (wit brood en pasta) zijn not done. Gelukkig valt het al bij al nog goed mee. Hier thuis is er altijd bruin brood ter beschikking en mama gebruikt enkel bruine pasta, ook is ze speciaal voor mij bruine rijst gaan kopen zo lief! Ook eet ik erg veel fruit en groenten, (mager) vlees, en begin ik weer meer water te drinken. De 1ste week was hard, maar ik denk nu dat ik het ergste wel door ben. Als ik op 20 januari  jarig ben (DAT IS AL OVER 10 DAGEN IK WORD GEWOON 18 JONGENS) dan ga ik wel lekker zondigen hoor.

15910033_1224490007617533_687029627_n

Ik vraag me af of wanneer je deze brief leest, je nog steeds zo struggelt met jezelf. Ik vind het altijd zo moeilijk, die complexen. De ene keer kan ik namelijk over straat huppelen, me van niks en niemand iets aantrekken, het moment daarop kan ik wel in huilen uitbarsten.

Ik vind het erg, heel erg, dat ik nog steeds zo’n ‘erge’ acne heb. Ik weet het, voor sommige is het niks, maar ik heb er al last van sinds ik 12 ben en het mag onderhand wel eens stoppen. Stiekem hoopte ik dat ik op mijn 18 pukkelloos zou zijn, maar ik betwijfel het. Al kan het altijd he, zeker nu ik zo clean eet 🙂 .

Naast het feit dat je nu hopelijk eindelijk verlost ben van die acne, gebruik je nog steeds dat GEWELDIG groene kleimasker? En luister je nog steeds naar Bazart en Ed Sheeran? Al in Nieuw Zeeland geweest?

Oh, en WELKE OPLEIDING heb je gevolgd/ ben je aan het volgen? Dit is het grootste, spannendste gebeuren dat nu, dit jaar te gebeuren staat. Ik zal afstuderen van de middelbare school, en na een zalige, zotte zomer beginnen aan een bacheloropleiding. Nu vermoed ik dat ik voor leerkracht secundair geschiedenis-godsdienst ga gaan, en daarna misschien wel creatieve therapie, en anders de opleiding Fotografie in Antwerpen. Maar ja, wie weet… Ik vind het zo spannend allemaal, de toekomst. Spannend, maar ook ontzettend leuk.

Lieve Laura/ lieve mij, geniet alstublieft, slurp al dat leuks in je op en weet dat het allemaal wel goed zal komen! Keuzes maken is niet gemakkelijk, maar ik weet zeker dat je het juiste zult doen. Voel je niet verplicht iets te doen, zoek rust en doe de dingen die je leuk vind. Trek er eens een keertje op uit, maak een gigantische wandeling met paard en hond en ga eindelijk naar het Fotomuseum en de Botanische tuin in Antwerpen!

15879277_1223192504413950_1158532217_n

Geef niet op en just go for it ❤

 

 

Liefs, Laura.

Advertentie

3 gedachten over “Brief aan mezelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s