Persoonlijke shit #2 : Als het niet lukt dan lukt het niet.

Een artikel over niks en alles. Dat is waar ik al een paar weken nood aan heb. Verschillende keren ben ik er aan begonnen. Typte ik een zin of twee, delete ze weer. Of staarde even naar het scherm, naar mijn toetsenbord en terug naar mijn scherm.

15 dagen om precies te zijn is het geleden dat mijn vorige artikel online kwam. Ik denk dat ik niet eerder zo lang niets heb gepost op deze blog. Het voelt raar, en niet fijn. En zoals vaak zitten er heel erg veel ideeën in dat hoofd van mij, en doe ik erg veel fijne dingen. Dingen waarover ik zou willen schrijven. En in gedachten ook wel schrijf. Maar in werkelijkheid lukt(e) het even niet.

dsc_0142Nou, zoals ik al zei doe ik fijne dingen. Ik ben niet down ofzo. Ik ben eigenlijk heel blij over het algemeen. 1 september was vrij pijnlijk en ik wilde écht niet. Maar eenmaal ik terug op school was viel het allemaal natuurlijk reuze mee. Het was geweldig om iedereen terug te zien en allerlei leuke dingen in m’n nieuwe agenda te kunnen schrijven. Ik zit nu in het 6de middelbaar wat betekent naast heel veel leukheid ook heel erg veel (grote) opdrachten en natuurlijk GIP (eindwerk). Maar dat gaat allemaal goed komen en ik heb er alvast super veel zin in!

Ook ga ik zowel met school als met Woord (toneel) het komende jaar naar heel wat theater kijken. Daar kijk ik zo zo zo hard naar uit! Ook mag ik meedoen met een expo van Broei On, een organisatie die jongeren de kans geeft om zich creatief te uiten en hun werk ook te tonen 🙂 . Ik heb al een heel plan uitgewerkt voor een fotoreeks waar ik komende zaterdag voor op pad ga. Ook ga ik veel met mijn paarden bezig zijn, zij zijn degenen waar ik tot helemaal tot rust kan komen.

Deze zomervakantie, die nu al een week achter me ligt, heb ik veel nagedacht en gereflecteerd. Over mezelf, wat ik doe, hoe ik eruit zie. Hoe ik mezelf zie. Of ik blij ben met mezelf. Mijn doel was om veel te gaan hardlopen, wat er uiteindelijk niet echt van gekomen is (tja). Wel heb ik veel gework-out en begonnen met hoela hoepen (echt met zo’n fitness hoela hoep van anderhalve kilo). Mijn zelfbeeld en alles naar rond gaat met pieken en dalen. Dat is nu al een paar jaar zo. Ik wil dat veranderen. Maar het is zo moeilijk. Maar het gaat me lukken. Ik moet gewoon gemotiveerd blijven. Er voor gaan. Ik heb een heel plan opgesteld waarin ik drie keer per week ga lopen en op bouw naar de 5 km. Dit is niet enkel voor mezelf maar ook noodzakelijk als ik op school de test wil uitlopen. Ik heb te korte kuitspieren wat het er allemaal niet makkelijk op maakt (erfelijk) maar ik ga er voor gaan. Ik ga het kunnen.

 

Wauw, wat was het geweldig om weer eens een stukje te schrijven. Nu hopen dat de rest van mijn ideeën er net zo vlot uit gaan komen!

 

Liefs, Laura.

 

Advertentie

5 gedachten over “Persoonlijke shit #2 : Als het niet lukt dan lukt het niet.

  1. De ene keer rollen de woorden zo uit je handen en de andere keer krijg je nog niet één zin fatsoenlijk geschreven. Niks forceren en gewoon kijken of het lukt.. zo niet ? Dan wen andere dag opnieuw proberen. Je hebt toch weer aardig wat gedachtes weten te delen nu 😉 dus je bent weer op de goede weg !!

    Geliked door 1 persoon

  2. Fijn om nog eens iets van je te horen! Ik snap helemaal wat je bedoelt, bij mij lukt het ook niet altijd om alles op papier (alleja op het scherm) te krijgen, maarja. Veel succes met je loopplan trouwens! 😀 x

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s