Mijn eerste concert als fotograaf!

De afgelopen week kwam er geen artikel online. Ik weet niet of ik teleurgesteld moet zijn in mezelf of niet, omdat je zou denken dat je tijdens de zomer omwille van meer tijd veel meer artikelen zou kunnen schrijven. Maar tijd lijk ik niet te hebben, toch niet voor bloggen. Deze week kwam ik terug van een geweldig kamp, waar hoogwaarschijnlijk nog een post over verschijnt. Ook zat ik weer een beetje in de knoop met mezelf, want ik wil zoveel dingen doen, maar het lukt allemaal niet. Wat zou het fijn zijn als ik me gewoon op 1 hobby zou kunnen concentreren. Maar ja, zo zit mijn leven nu eenmaal niet in elkaar.

Het artikel van vandaag staat helemaal in het teken van een van mijn grote liefdes: namelijk fotografie. Vorige maand mochten ik en mijn beste vriend heel onverwacht foto’s maken in een jeugdhuis van de band Absynthe Minded! De naam doet bij jullie misschien wel een belletje rinkelen en zo niet, dit onderstaande nummer hopelijk wel.

DSC_0104

DSC_0215
Van deze geweldige band (vind ik zelf) mocht ik dus fotograferen. Mijn eerste keer concertfotografie en dan meteen zo’n bekende band, wauw!
DSC_0287
Dit is een van mijn favoriete foto’s OOIT.Β 

DSC_0250

 

DSC_0290

DSC_0359

 

DSC_0402

DSC_0350

DSC_0469

DSC_0629

DSC_0475

DSC_0604

DSC_0576

Het was werkelijk een GEWELDIG concert, prachtige muziek, prachtige mensen en een geweldige sfeer. Ik voelde me zo gelukkig, ik dacht constant; “Dit is wat ik graag doe!”

voorpr. def.

Ook het voorprogramma mocht er trouwens zijn! August vond ik een hele originele, vrolijke, humoristische muzikant! Het was heerlijk om hem bezig te zien, net als Absynthe Minded πŸ™‚

Voor de 1ste keer dat ik een optreden fotografeerde, ben ik heel erg blij met het resultaat. Mocht je tips of opmerkingen hebben hoor ik ze heel graag in de comments πŸ™‚

Ik ben trouwens heel erg dankbaar dat Jeugdhuis Wollewei met deze kans heeft gegeven!

 

Liefs, Laura.

Advertentie

9 gedachten over “Mijn eerste concert als fotograaf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s