Blogger Recognition Award

Vorige week werd ik genomineerd voor deze award, de ‘Blogger Recognition Award oftewel ‘Blogger Erkenning Award’ door Lotte van Verlangenn. Echt superlief, dankjewel! Sinds een tijdje lees ik haar blog, boordevol eigenzinnige en originele artikelen.

Ik vond deze Award wel gepast om deze week mee af te sluiten. Welliswaar allemaal ingepland, want op dit moment ben ik al een week lang aan het  genieten in de Ardennen schommelend op de rug van een heilige viervoeter (ook wel bekend als een paard).

Ik zei het een tijdje terug al, maar ik wil jullie nog maar eens bedanken! Dankjewel dat je de tijd neemt om mijn artikelen te lezen en een lieve reactie achter te laten. 

De Regels

  1. Schrijf een post
  2. Bedank de persoon die jou nomineerde
  3. Beschrijf jouw journey (ik vind dit zo’n mooi woord!) als blogger
  4. Geef advies aan andere bloggers
  5. Nomineer andere blogger(s)

 

Mijn ‘Journey’ 

Ik heb van kleins af aan altijd al erg van schrijven gehouden. Toen ik een jaar of 14 was maakte ik een blogje aan op Blogger maar ik was nooit tevreden. Was het niet over mijn artikelen dan was het wel over mijn lay-out. Op 11 juli 2015 besloot ik om helemaal opnieuw te beginnen. Ik zette alles even op een rijtje en voor ik het wist stond de naam ‘Petites Histoires de Laura’ in mijn notitieboekje en maakte ik een nieuwe blog aan op WordPress. Ik ben beginnen schrijven, deelde foto’s. Op een gegeven moment ging ik bij de Blogsquad. Ik schreef mee aan een afmaakverhaal en een serie, Blogcrime. Na een jaar begint mijn blog steeds meer en meer ‘mij’ te worden, en ik haal zoveel voldoening en plezier uit het schrijven en foto’s maken!

Mijn advies aan andere bloggers

Standaard. Wees jezelf, maak plezier, probeer dingen uit en kijk alsjeblieft niet naar de hoeveelheid volgers! Volgers zijn leuk, dat merk ik zelf ook, maar het mag niet je drijfveer zijn. Bloggen mag geen presteren worden. En als het eens een keertje niet gaat, of het komt er gewoon niet uit, dan is dat zo. Ga iets anders doen, of pak je camera en trek erop uit!

Deze geweldige bloggers nomineer ik

Tara van Justetara

&

Hanne van Simply, Hanne

Liefs, Laura.

Advertentie

4 gedachten over “Blogger Recognition Award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s