Zeeavonturen!

De examens waren nog niet gedaan of ik zat al met mijn geweldige vriendengroep op de trein richting Belgische Kust. We vertrokken op de stakingsdag, 24 juni. Jaja, de heenreis was al een avontuur op zich :’) . De dagen die daar op volgden hebben we geleefd, we waren vrij, we hebben genoten. En we hebben het 24 op 24 uitgehouden met elkaar, wat ook al een prestatie op zich is!  Vandaag deel ik wat foto’s van deze geweldige dagen!

DSC_0069

DSC_0078

DSC04105
Ons appartementje had uitzicht op zee! Ik heb dit nog nooit gehad, geweldig om de zee dag en nacht te zien! We hadden alle matrassen naar de woonkamer gesleept, zodat we gezellig samen in een ruimte konden slapen 🙂 . 
DSC_0112
Op een namiddag  zijn ik en mijn beste vriend er op uit getrokken om foto’s te gaan maken in de duinen. Daar kwamen enkele leuke plaatjes uit waaronder deze! 
DSC04030
Toen we na een hele lange reis eindelijk onze bestemming hadden bereikt, konden we niet wachten om te gaan ‘pootjebaden’. Dit eindigde uiteindelijk in een spontane (koude) zwempartij. Een van de beste momenten ooit die ik nooit ga vergeten! 

DSC_0115

DSC04067

DSC04330
We zijn zelfs sportief geweest en zijn op de 2de dag helemaal naar de badstad gewandeld die naast de onze lag. Het was lang, heel lang stappen maar het was de moeite waard 🙂 . Na een ijsje te hebben gegeten en een bezoekje aan the Rituals, hebben we de tram terug genomen. 
DSC_0058
Ik kan werkelijk uren naar de zee zitten kijken (en luisteren!), ik krijg er maar geen genoeg van. Ook al is het ‘maar’ de Belgische Kust, ik vind het prachtig. De zee straalt voor mij iets rustig uit. 
DSC04084
Tot slot een foto van Moi waar ik superblij mee ben! 

Het waren 3 geslaagde dagen, vol avontuur en leukheid! Elke keer als ik de foto’s zie, vormt er zich een glimlach op mijn gezicht.

Ik ben dankbaar. Dankbaar voor al dat moois ❤ .

 

Liefs, Laura.

Advertentie

6 gedachten over “Zeeavonturen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s