Petites Histoires de Laura bestaat 1 jaar!

“Gefeliciteerd met je jubileum” , dat is wat ik las toen ik zojuist mijn wordpress opende. En ja, vandaag is het de dag dat mijn site, mijn plekje waar ik stiekem wel trots op ben, zijn 1ste verjaardag viert!

13612337_717231278415766_2156623390146168074_n

Ik weet het nog goed dat ik vorig jaar niet goed wist wat ik wilde, wat ik leuk vond. Ik schreef al de dingen op waar ik mij mee bezig hield en hoe belangrijk ik die vond. Ik schrapte degenen die niet belangrijk genoeg waren en voegde dingen toe die ik graag wilde doen. In mijn lijstje waren ‘schrijven’ een ‘fotograferen’ een van de puntjes die ik toen al had gebundeld in een blog, L of Laura. Maar die blog trok op niks en dus besloot ik om opnieuw te beginnen.

Nieuwe blog, nieuwe start! Na wat brainstormen kwam ik uit op ‘Petites Histoires de Laura’ . Ik vond het allereerst mooi klinken en vond het fijn dat mijn naam er in voor komt. De ‘betekenis’ achter mijn blognaam is letterlijk ‘Kleine Verhaaltjes door Laura’ Β , want dat is waar mijn blog uit bestaat. Allemaal (kleine) verhaaltjes en gedachten, reisverslagjes en foto’s geschreven en gemaakt door mij.

Ik ben het afgelopen jaar bloggen alleen maar leuker beginnen vinden. Sinds ik bij de ‘Blogsquad’ zit ben ik in contact gekomen met andere bloggers en enkele leuke samenwerkingen gedaan. Als alles goed gaat ga ik deze vakantie misschien wel meeten met enkele mensen, wat ik heel HEEL spannend vind!

Ook had ik nooit gedacht dat mensen mijn hersenspinsels ΓΌberhaupt zouden lezen. Blijkbaar wel, want ondertussen heb ik op wordpress maar liefst 45 volgers! Een dikke dankjewel daarvoor, ik vind het geweldig als ik eens een lieve comment krijg πŸ™‚ .

Nou ik ga niet meer te lang doordrammen hoor, veel meer valt er ook niet te zeggen, enkel dat ik hoop dat ik nog heel lang ga door gaan!

Ik heb nog zoveel plannen, de 1ste week van augustus is het zomerweek en zal er elke dag een artikel verschijnen. Ik heb heel veel ideetjes en kan niet wachten om al dat leuks met jullie te delen!

 

Hoe lang blog jij al? Welke dingen zou jij graag in de toekomst willen lezen hier op “Petites Histoires de Laura” ?Β 

 

Liefs, Laura!

Advertentie

14 gedachten over “Petites Histoires de Laura bestaat 1 jaar!

 1. Ik lees graag alles wat iemand invalt.. wat ze meemaken, hoe ze dingen ervaren, grappige dingen, moeilijke dingen, leuke, aparte, spannende en unieke dingen!! Dat wat jou bezig houdt 😊😊 😘

  Like

 2. Een beetje laat, maar alsnog GEFELICITEERD! Ik vind jouw blog heel fijn om te lezen, dus hoop dat er nog heel wat jaartjes bij mogen komen πŸ˜€ liefs x

  Geliked door 1 persoon

  1. Oh dankjewel lieve Hanne! Zo gek dat ik dankzij mijn blog jou heb leren ‘kennen’ . Dat we snel een datum mogen vinden om eens af te spreken πŸ˜€ !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s