Currently I am…

Vandaag een artikel over wat ik op dit moment doe en denk, eet, lees en meer! Ik heb dit trouwens van Marjolein, die al een paar keer zo’n soort artikel op haar blog heeft geplaatst, superleuk!

DSC_1554
Zo ziet mijn leven er op dit moment uit, hip hoi. 

 • Thinking: Ik denk aan de zomer. Aan wat ik allemaal al heb gepland en wat niet. Aan het genieten, de series die ik ga kijken. Maar ook aan werken. Ik ga namelijk een dikke drie weken vakantiewerk doen. Ik begin al op 4 juli! Maar ook ga ik weken aan mezelf. Op 1 juli start ik aan de ‘Beginners Calander 2.0’ van Cassie Ho. Ontzettend veel zin in! Ook denk ik aan de examens die nog voor me liggen. Vandaag had ik Engels en Aardrijkskunde, morgen nog Geschiedenis, Engels mondeling, donderdag als laatste Wiskunde en Frans mondeling. Nog even doorbijten dus! Frans moet ik trouwens eens dringend gaan voorbereiden want daar heb ik nog geen klop voor gedaan oeps. Tot nu toe gingen examens redelijk tot heel goed. Maar vind het toch wel heel spannend, wat nou als ik ineens toch buizen heb?

DSC_1577

 • Drinking: Thee, thee, thee! Love thee. En zeker tijdens de examens! Als ik s’ avonds nog bezig ben met studeren (bijna elke avond), komt mijn lieve mama we altijd een kopje of twee brengen. Zonder thee zou ik niet overleven
 • Loving: Ik hou van mijn chille outfits. Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst een jeans heb aangehad, haha. Ik leef letterlijk in mijn chille broeken en truien/ shirts. Ook hou ik van het vooruitzicht naar de vakantie, het lijkt wel of ik er nog nooit zo naar verlangd heb. Al is van zomer nu niet veel te merken, ik heb in heel mijn leven geloof ik nog nooit zoveel regen gezien!

DSC_1582

 • Listening: Deze afspeellijst overheerst mijn leven zo’n beetje deze periode. Bij sommige vakken, bv. natuurwetenschappen lukt concentreren veel beter met muziek. Andere dan weer, bv. Nederlands kan ik het beste in stilte studeren. Ik word zo rustig en productief van deze afspeellijst!

DSC_1567

 • Eating: De eerste paar examendagen waren rampzalig, ik heb nog nooit zoveel (ongezond) gegeten. En wow, dat zag je aan mijn huid! De laatste paar weken was ik heel erg consequent wat eten betreft, maar dat veranderde toen ik moest gaan leren voor de examens. Mijn hoofd zag (ziet) er verschrikkelijk uit. Nu gaat het ietsje beter, fruitsla maakt me blij net zoals een notenmengeling.

DSC_1599

 • Reading: Deze vier boeken overheersten de afgelopen weken mijn leven. “Het smelt” en “Het meisje in de trein” heb ik allebei uit. Allebei zijn/ waren het hypes en over allebei waren de meningen zeer uiteenlopend. Mijn menig over deze boeken(-toppers?) kun je binnenkort hier lezen! Zowel in “The Hobbit” als “In de ban van de Ring” ben ik al suuuuperlang bezig. Niet dat het geen goed boeken zijn, het zijn allebei TOPPERS, maar omdat ik tussendoor ook andere boeken (moet) lezen. Ik hoop ze in ieder geval in 2016 uit te hebben, “The Hobbit” gaat zeker lukken maar lotr betwijfel ik.

DSC_1564

 • Doing: Dat heb je denk ik uit hierboven al wel kunnen opmaken. Studeren, studeren studeren. De vorige jaren viel het naar mijn menig wel mee, en was ik rond een uur of 8, 9 in de avond klaar. Nu ben ik bijna elke avond bezig tot 10 uur, half 11. Ik heb trouwens goed voorbereid en samenvattingen gemaakt. Ah ja, ik had niets anders verwacht van het 5de jaar, gelukkig is het einde nu echt in zicht 🙂 . Buiten het studeren heb ik op het moment niet echt een leven. Het lukt me zelfs niet om naar mijn paarden te gaan! Wel kijk ik serie, wat me supergelukkig maakt. Poldark heb ik helemaal herbekeken. Vol spanning wacht ik elke week op de nieuwe aflevering van Game of Thrones (volgende week is het de laatste aflevering van het seizoen, ik ga huilen.) Een paar dagen terug heb ik de eerste aflevering van ‘Outlander’ gekeken, nu al erg meeslepend! Ik raad alle drie de series ten zeerste aan, misschien dat ik er in de toekomst wel een blogpost aan wijd!

 

 • Looking forward to: VAKANTIE. Ik kijk uit om in het gras te liggen, te fotograferen, op ontdekking te gaan en paard te rijden. Meer moet dit hobbitje niet hebben om gelukkig te zijn.

 

Liefs, Laura!

Advertentie

6 gedachten over “Currently I am…

 1. Wat een leuk blogpost-idee, haha! Nog heel veel succes met je examens, ze zijn bijna voorbij! komt helemaal goed 🙂 Enne, die laatste aflevering van GOT was toch echt w o w hé!! Ik ben ook superbenieuwd naar de finale (spijtig dat het dan alweer gedaan is). Succes nog met lezen! Ben al benieuwd naar je review van ‘het smelt’, die wil ik graag eens lezen 🙂 liefs!

  Geliked door 1 persoon

 2. wat een gezellig artikel! In het eerste deel van de examenperiode heb ik ook een hoop ongezonde boel binnengespeeld. Maar ik ben vanaf gisteren terug overgestapt op (proberen) gezond eten haha. En het vijfde jaar is inderdaad eeecht nog zwaar; maar we zijn er bijna vanaf 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankje Hanne! Mja, het 5de valt echt niet te onderschatten… Ik ben het meer dan kotsbeu, heel moeilijk om te focussen op die laatste loodjes. Gelukkig is het donderdag voor mij gedaan, wel met wiskunde maar oke 🙂 .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s