Wenslijstje voor de Zomer!

Mijn hoofd zit vol. Ik ben trots op mijn hoofd. En ook wel een beetje op mezelf. Want de afgelopen week heb ik supergoed gestudeerd en voorbereid voor de examens komende week. Toch wel spannend en ik hoop  (ik ben er zeker van!)  dat ik het er goed van af ga brengen. Als beloning mag ik nu van mezelf een vrolijke blogpost schrijven. En wat is er leuker dan een Zomers lijstje? Ik kan (iedereen niet?) echt niet meer wachten tot het eindelijk zomervakantie is. Wat ik er mis met al even vooruit te blikken?

DSC_4164

 • een nieuwe stad ontdekken: met mijn beste vriend ofzo. Meestal gaan we gezellig naar Antwerpen, maar er zijn nog zoveel mooie steden in ons Belgenlandje!
 • Fotograferen: Ik doe dit zo zo zo graag maar ik heb er het afgelopen jaar niet echt tijd voor gehad en dat is spijtig, want ik wil graag mijzelf verbeteren en mijn eigen stijl ontwikkelen 🙂 .

DSC_0087

 • hardlopen: samen met mijn nichtje(s). Ik hoop op een tweetal keer per week, dat m’n conditie terug word opgebouwd en ik op het einde van de zomer misschien de 5 km wel kan!

DSC_7999

 • met Nikita naar het bos
 • 2 musicals kijken

DSC_0155

 • 4 boeken lezen: mijn doel voor 2016 zijn 15 boeken, en ik heb er tot nu toe maar 4 gelezen, oeps.
 • schrijven aan mijn Fiction Story

13227426_622521894568035_891870577811988321_o

 • een camerarolletje volschieten: Volgende week ga ik een nieuw rolletje in de Hema kopen, zodat deze (hopelijk onvergetelijke) zomer prachtig gaat worden vastgelegd.
 • mijn Engels verbeteren

 

De foto’s in dit artikel zijn veelal oudere foto’s. Enkel de laatste niet, die kon je ook zien in mijn vorig artikel. Ik vind het altijd zo leuk om oude foto’s terug te vinden!

Heb jij ook een zomerlijstje? 

 

Liefs, Laura

Advertentie

6 gedachten over “Wenslijstje voor de Zomer!

 1. Poeh ik kan al niet meer wachten tot de zomer! Ik heb ook een hele wenslijst liggen hoor haha; waaronder misschien eens met jou en een paar andere belgische bloggers meeten 😉
  Veel succes met je examens!!
  Liefs! x

  Geliked door 1 persoon

 2. Aah ik zou ook zo graag een camera rolletje vol schieten! Lijkt me zo leuk om het resultaat dan te zien! Staat echt op mijn ooit te doen lijstje 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s