Sieradenkistje.nl en mijn liefde voor stenen

Hey iedereen! Enkele weken geleden werd mijn middag een stuk leuker. Bij het checken van facebook kwam ik er inmiddels achter dat ik iets had gewonnen. En niet zomaar iets, het betreft een prachtige ketting van sieradenkistje.nl , een superleuke webshop vol boho achtige sieraden en meer! Twee dagen later lag er een pakketje op mij te wachten toen ik thuis kwam.  Ik kon niet wachten en het resultaat viel niet tegen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst !

DSC_1120De steen is een Rose Quartz, aan een lange ketting die je ook gemakkelijk (heel) kort kunt dragen. De ketting werd geleverd in een mooi, stevig pakketje. De ketting en steen zijn zelf ook van goede kwaliteit. De prijs is 9.95 euro, wat zeker oké is voor wat je krijgt.

Omdat ik zoveel hou van stenen en ook van de betekenis er achter heb ik even opgezocht waar de Rose Quartz voor staat.

Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Het is het belangrijkste kristal voor het hart en hartchakra dat u de ware essentie van liefde leert. Het zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Het is kalmerend, geruststellend en helpt bij trauma’s.”

“Rozenkwarts versterkt het fysieke hart en de bloedsomloop, en verwijdert onzuiverheden uit lichaamsvloeistoffen. Op de thymus geplaatst helpt Rozenkwarts bij borst- en longkwalen. Het geneest de nieren en bijnieren en helpt bij duizeligheid. Rozenkwarts zou de vruchtbaarheid vergroten. De steen of het elixer verzacht brandwonden en blaren en maakt het uiterlijk glad. Het helpt bij de ziekte van Alzheimer, Parkinson en dementie.” 

bron

Natuurlijk moet je zelf weten wat je gelooft en wat niet. Ik geloof in ieder geval wel dat stenen een bepaalde energie op je kunnen over dragen en je kracht geven.

DSC_1219
Mijn kettingencollectie telt er nu drie. Dat er nog veel bij mogen komen ^^

Al van kleins af aan ben ik gefacineerd door edelstenen en alles wat daar bij hoort (spiritualiteit, natuur,…) Door de jaren heen heb ik een kleine collectie opgebouwd die ik vandaag aan jullie laat zien 🙂 .

DSC_1142

Ik bewaar al mijn edelstenen in dit kistje.

DSC_1145
Dit is het 1ste wat in het kistje zit. Wat het is weet ik eigenlijk niet, maar het is gaaf.
DSC_1156
In het 1ste vakje zitten allemaal verschillende stenen van ongeveer dezelfde grote. Ik ken ze niet allemaal bij naam maar vind ze een voor een prachtig!
DSC_1164
Met een edelsteen, de Amethist heb ik een bijzondere ‘band’ zeg maar. Al als kind ben ik tot deze steen aangetrokken. Ook heb ik uit deze steen veel kracht gehaald als ik het moeilijk had. Daarom dat ik hier de meeste exemplaren van heb.
DSC_1172
Deze Amethist is de bijzonderste uit mijn collectie. Dit was mijn allereerste steen, gekregen van mijn mama. Hij heeft alles meegemaakt wat ik heb meegemaakt. Bij deze steen is heel mijn facinatie begonnen.
DSC_1189
Dit kettinkje heb ik sinds vorig jaar en komt uit een klein gezellig spiritueel winkeltje.
DSC_1206
Deze heb ik al enkele keren laten zien op mijn blog. Deze is heel speciaal voor mij en ik vind hem prachtig!
DSC_1225
In een ander vakje zitten allemaal kleine steentje. Ik vind ze allemaal even schattig!
DSC_1231
Als laatste dit armbandje!

Zo dit was het! Hopelijk was het een beetje interessant hihi. Ik raad jullie allemaal aan om eens een kijkje te nemen op sierandenkistje.nl. Ze hebben trouwens ook een facebookpagina waar regelmatig iets verloot wordt!

 

Liefs, Laura.

Advertentie

2 gedachten over “Sieradenkistje.nl en mijn liefde voor stenen

  1. Wat leuk dat je die ketting gewonnen hebt! Hij ziet er super leuk uit en die betekenis is echt geweldig 🙂
    ik verzamelde vroeger zelf ook stenen, maar dat is ondertussen een beetje stilgevallen. Leuk dat jij dat nog steeds doet!
    liefs x

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s