Project Blogcrime #7 (finale!)

Nou jongens, hier ben ik weer. Normaal moest dit artikel gisteren online komen. Maar zoals je ziet is dit niet gebeurd en wel hierdoor. Onze straat is helemaal opengebroken wat betekend dat met dit weer als ik pech heb ik helemaal bemodderd op school aan kom maar dat ook het internet ontzettend ontzettend brak is.

Maar niet getreurd, beter laat dan nooit presenteer ik u het allerlaatste (!) deel van de serie Blogcrime!

Dit is een fictief verhaal . Iedere uitspraak is niet gericht op een ander. De betrokken blogs zijn op de hoogte van alles wat er word gezegdoptie3 (1)

“Laat het niet geladen zijn, laat het niet geladen zijn,…!”

Op automatische piloot pak ik mijn telefoon. Rondom mij beginnen sommige mensen Marleen voorzichtig te kalmeren. Maar zij blijft het pistool met een staal, vastberaden gezicht op Jessica richten. Die arme meid kijkt ongelovig in de loop en trekt wit weg.

Gelukkig dat er een patrouille in de buurt is! Maar hoe lang blijft de situatie hier onder controle? Iedereen is muisstil. Marleen ademt zwaar maar zegt niets. Plotseling komt de politie binnen. “Laat het wapen vallen, laat het wapen vallen!” wordt er geroepen.

Ik zie het voor mijn ogen gebeuren. Marleen haalt de trekker over en vuurt razendsnel. Ik wil schreeuwen maar er komt geen geluid uit mijn keel. Het volgende moment klinkt er een tweede schot. Ik zie Marleen neervallen.

Vol ongeloof staar ik naar de twee meisjes in een steeds groter wordende plas bloed…

 

En dit, geachte lezer was het dan! Ik ben zo blij dat ik aan deze serie heb mogen meeschrijven, het was een superleuke ervaring 🙂 .

Bij deze wil ik dan ook mijn medebloggers bedanken, neem zeker een kijkje op hun blog als je de finale door de ogen van de andere personages wilt lezen!

Jordy 

Melanie

Marleen

 

Liefs, Laura.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s