Project Blogcrime #6

Hello iedereen! Hier mijn 6de deeltje van de spannende serie Blogcrime! Deze aflevering is extra extra spannend hihi. Wil je weten waarom? Lees dan verder…

Dit is een fictief verhaal . Iedere uitspraak is niet gericht op een ander. De betrokken blogs zijn op de hoogte van alles wat er word gezegdoptie3 (1)Ik ben in mijn nopjes. Om alles te vergeten heeft de directieraad beslist dat de school een Afterparty organiseert. Binnen no time zijn de affiches afgedrukt en verspreidt. Vanavond is het zo ver!

Terwijl ik me thuis voor de spiegel op maak en de zoveelste rimpel ontdek blijft het verhaal van het meisje Jessica toch door mijn hoofd spoken. Eigenlijk is het raadsel nog steeds niet opgelost. Wie heeft haar gedrogeerd? Zowel Jessica, haar klasgenoten als haar ouders konden hier geen antwoord op geven.

Ik schud mijn hoofd en spuit mijn favoriete parfum op. “Laat het los, ondanks de onbrekende antwoorden is heel dat drama nu voor bij!”

Aangekomen op de Afterparty kan ik terug wat ontspannen. Vrolijk groet ik alle collega’s en wordt nog vrolijker als ik zie hoe blij alle leerlingen zijn. Ik zie twee jongeren, duidelijk flirtend. Geamuseerd sla ik het tafereel gade. De jongen (Jordy geloof ik), is helemaal van de kaart. Ik merk op dat Jessica de gelukkige is. Ze lijkt het wel fijn te vinden en ziet er goed uit.

Maar dan, voor ik het goed en wel besef, slaat heel de stemming om. Iedereen verstomd en staart ongelovig en vol angst te kijken. Te kijken naar wat er zich voor mijn ogen afspeelt. Of gaat afspelen.

Het enige wat ik kan denken is; “Laat het niet geladen zijn, laat het niet geladen zijn,…!”

 

Wat denken jullie dat HET  is? 

Meer kun je lezen op de blogs van:

Jordy 

Melanie

ps: nogmaals mijn excuses aan mijn mede-bloggers omdat het artikel niet op tijd online is gekomen door een probleem bij het uploaden SORRY!

 

Liefs, Laura!

 

 

Advertentie

2 gedachten over “Project Blogcrime #6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s