In de knoop maar ook weer niet

De laatste weken weet ik het niet zo goed.

School is slopend, deze twee weken vakantie zijn dan ook een verademing. En toch ook weer niet. Ik wil werken aan mezelf, mezelf verbeteren. Maar het lukt niet, voor een deeltje. Of het lukt wel, maar voor een tijdje.

Ik wil de dingen doen die ik graag doe. Fotograferen, paardrijden, bloggen. Vooral van dat derde komt niet veel in huis. Ik heb zoveel ideeën, wil zoveel publiceren. Maar het komt er gewoon niet van.

 

Dus ik heb een plan. Deze week voer ik uit wat ik wil uitvoeren. Artikels typen, foto’s maken. Ik plan alles in. En als school dat weer begint knijp ik er voor een weekje tussenuit. 1 week geen social media. Dat is dan meteen een goal voor 2016 die ik kan afstrepen. Ik denk, en hoop dat dat me goed zal doen. Dat ik even focus op wat belangrijk is (voor mij.). Lezen, sporten, me omgeven door de rust van de natuur.

Heb jij tips of herken jij je in mijn hersenspinsels? Ik hoor het graag bij de comments 🙂 . 

 

Liefs, Laura x

 

Advertentie

6 gedachten over “In de knoop maar ook weer niet

 1. Als je onrust in je lijf en hoofd hebt, komt er ook geen fatsoenlijk woord op papier (of scherm). Je kunt wel vooruit gaan schrijven, maar doe je het dan niet geforceerd ? en als je geforceerd gaat schrijven, is het dan wel wat je wílt ?? Een weekje vrij af nemen is prima, heel goed zelfs.. neem even je rust, ga naar buiten, clear your head en snuif de energie op! 🙂 Goed plan hahahaha

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankjewel voor de tips! Ik snap wat je bedoelt, maar het gaat me een ontzettend goed gevoel geven als ik eindelijk de artikelen kan schrijven die ik al zo lang wil schrijven 🙂 . Ik heb nu nog 4 dagen vrij waarop ik zo goed als niks gepland heb, dus ik kan lekker op m’n gemak bloggen, en kan ik me als school weer begint voldoende concentreren.

   Geliked door 1 persoon

 2. poeh herkenbaar! In de vakantie wil ik plots zooooveel dingen doen, dat het soms drukker wordt dan tijdens de schoolweken. Als je wat rust zoekt in je hoofd en gewoon alledaags moet je eens mindfulness oefeningen proberen. Dat heeft mij ook al een heel eind verder geholpen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s