Connectie

Ken je dat? Dat je met iets of iemand, een band hebt? Een gevoel, een klik? Je 100 procent op je gemak voelt en denkt; dit is waar ik voor geboren ben?

Afgelopen zondag had ik dat. Of zeg maar afgelopen weekend. Ik voelde me echt op m’n plaats. En besefte nog maar eens dat dit is wat ik graag doe. Mijn passie. En dat ik er voor moet gaan.

DSC_0210Door een klein beetje goed te kijken op de foto is dit dus werken met paarden. Niet perse het rijden (meer daarover later) maar gewoon het ‘zijn’ bij paarden, het begrijpen van ze. Dat vind ik ontzettend leuk en interessant. Samenwerken met zo’n machtig dier, enkel door lichaamstaal het zover krijgen dat het je helemaal los volgt,… Dat zijn voor mij de mooiste momenten ooit. Ik denk dat het moeilijk is en misschien zelfs heel vreemd overkomt voor iemand die er niet mee bezig is, dus euhh ja. Ik wilde er toch even over schrijven.

Afgelopen weekend was dus heel erg fijn. Ik ben naar de paarden van een vriendin van me geweest. Het was erg gezellig en ik vond het geweldig om eens met een ander paard te werken.

PicMonkey Collage

Zondag had ik voor het eerst in jaren terug paardrijles. Want weet je, eigenlijk kan ik niet paardrijden. Nou ja, mijn rijkunsten noem ik rondhobbelen. Maar goed, zondag was het eindelijk zo ver! Het was heel relax, op mijn eigen tempo. Mijn 1ste les was meteen in de bossen, zalig!

En als ik dan, op die brede paardenrug zit, rechtop uitkijkend over de eindeloze velden en me in een andere wereld waan, weg van de geluiden van de beschaving, Dan voel ik me op mijn plaats!

 

Eens een ander artikel dan normaal, maar hopelijk was het toch leuk om te lezen. Mochten jullie het leuk vinden dat ik wat vaker paardgelateerde artikelen plaats, of wat dieper in ga op wat ik nu eigenlijk doe, hoor ik dat graag 🙂 .

Liefs, Laura.

Advertentie

Een gedachte over “Connectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s