Liebster Award #2

Yey, ik werd voor de tweede maal genomineerd voor de Liebster Award, dit keer door Marleen! Een dikke dankjewel 🙂 .

Liebster-Award-Updated1Even de regels op een rij:

  • Bedank degene die jou heeft genomineerd
  • Beantwoord de vragen die degene die jou heeft genomineerd voor jou bedacht heeft
  • Nomineer 11 anderen
  • Bedenk 11 vragen voor de genomineerden
  • Breng de genomineerden ervan op de hoogte dat ze zijn genomineerd

 

Dan nu de vragen:

  1. Wie willen jullie wel eens in het echt ontmoeten? AIDAN TURNER zonder twijfelen! Ik vind hem een geweldige acteur, die duidelijk zichzelf blijft ondanks zijn roem. En, niet te vergeten hij is heel. erg. knap.

12313845_1054426761269482_2648462782688583528_n

2. Wat is je grootste wens? Iets zien van de wereld maar ook als ik 30 ben (ofzo) een heel fijn huisje hebben.

3. Wat voor opleiding doe je/ of heb je gedaan? Op dit moment zit ik in het 5de middelbaar en studeer ik Woordkunst Drama. Dit is een algemene richting die zich focust op talen, en jou als persoon ontwikkelen op vlakken als beweging, theater, zang,…

4. Wanneer kan iemand jou blij krijgen? Door me het gevoel te geven dat hij of zij me apprecieert. En door mij eten te geven natuurlijk. Bij voorkeur kaas of chocolade. Of ijs. Of pizza.

5. Wat vindt je mooi om te zien? De natuur. Iemand op straat of op een bankje en zien dat die persoon gelukkig is. Of 2 oudjes die zo schattig arm in arm over straat lopen.

6. Wat mag voor jou wel veranderen in de wereld? Al die oorlog. En alle armoede, hongersnood en ziekte die daardoor komt. Dit is heel globaal, maar als er geen oorlog meer zou zijn, zou iedereen elkaar gewoon helpen en zou heel onze planeet een hippie-paradijs zijn.

7. Welke blogs lees je het liefste? Mmmmh, er zijn heel wat blogs die ik graag lees. Mijn 2 grote favorieten zijn toch wel Teske en Your Inspiration Blog.

8. Wat vindt je het minst leuk aan het bloggen? Over het algemeen vind ik bloggen echt suuuuperleuk, als ik dan toch iets negatiefs moet zeggen: De druk die ik soms voel. Niet perse van andere mensen of bloggers, maar vooral van mezelf. Ik wil elke week toch wel 2 artikels online zetten. En ze moeten van goede kwaliteit zijn. En mooie foto’s hebben natuurlijk.

9. Wat vindt je het leukst aan  het bloggen? Het feit dat je helemaal zelf kunt beslissen. Over alles. Want het is jou stukje op het internet. Lay-out, foto’s, onderwerpen, meningen, je kunt doen en laten wat je wilt.

10. Als je nu wat op de radio mag  zeggen. Wat zou je dan willen vertellen aan Nederland? Ik ben een Belg hahah, maar als ik iets tegen de Nederlanders zou moeten zeggen zou ik zeggen “Jullie zijn geweldige behulpzame mensen.” Want vorige week was ik met mijn grootouders in Nederland om een paard te bezoeken en op een bepaald moment waren we helemaal verkeerd gereden. We hebben zo vaak de weg gevraagd, en echt iedere mens was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

11. Wat geef je beginnende bloggers mee? Ik ben zelf een beginnend blogger maar het belangrijkst of je nu begint of al 5 jaar blogt: PLEZIER 🙂

 

Nu zou ik 11 bloggers moeten nomineren en 11 vragen voor ze bedenken, maar dat ga ik deze keer niet doen, hihi. Ik vond het vorige keer al heel moeilijk om 11 bloggers te nomineren omdat ik niet zo heel veel bloggers volg + de regel is eigenlijk dat de ‘Liebster Award’ is voor bloggers met -200 volgens. Daar had ik me de vorige keer ook niet aan gehouden, oeps!

Maar oke, hopelijk waren mijn antwoordjes alsnog leuk om te lezen 🙂 .

 

Liefs, Laura.

Advertentie

2 gedachten over “Liebster Award #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s