Fijne spulletjes #2

Zoals ik eventjes terug vertelde, maakte ik foto’s voor de 2de editie van deze ‘serie’ op mijn blog. Fijne spullen + een nummer + een video (!) die ik mooi, fijn, pakkend,… vind.

DSC_1123

DSC_0501 - kopie

First: Dit is een t-shirt. Ik kreeg hem van mijn geweldige lieve vrienden voor mijn verjaardag. Deze foto kun je ook bewonderen op mijn about me pagina. Want HOE GEWELDIG IS DIT? Sorry, ik heb hier zo enthousiast over hahaha. Ik durf het t-shirt zelfs niet aan omdat ik bang ben dat de tekening scheurt.

DSC_1056

Second: Deze 2 boekjes. Het 1ste is een heel. erg. fijn notitieboekje met blanco pagina’s. Ik heb hem al veel vastgehad, maar de prijs hield me tegen: 12.95 euro. Maar hey, ik ben gewoon zo verliefd op dit ding en ik had echt een boekje met blanco pagina’s kopen dus nam ik hem mee. En ik ben er zo ontzettend blij mee! De kaft is heel stevig met een geweldige afbeelding op van een pijp met de tekst: “Ceci n’est pas une pipe.” (-> want het is een afbeelding van een pijp snap je). Deze tekening en quote is heel beroemd maar ik ben de naam even kwijt. Ik ken hem in ieder geval van het boek ‘the Fault in our Stars.’.

DSC_1064

Ook al heb ik dit boekje al even, er zijn nog maar 2 pagina’s beplakt. Op de 1ste een foto van mij en mijn beste vriend, en op de 2de heb ik deze collage gemaakt. Ik ben gewoon zo bang dat ik mijn boekje verpest haha.

Tweede is een lees/dagboek. ‘Dagboek van Marie’ is het dagboek van het personage Marie uit de serie ‘In Vlaamse Velden’ die 2 jaar geleden geloof ik op tv speelde. Ik ben enorme fan en wou dit boek al erg lang. In de uitverkoop zag ik hem liggen en twijfelde geen moment. Ik heb het uiteindelijk gekregen voor mijn verjaardag en ben er superblij mee!

DSC_1075

Kijk nu hoe mooi! Ik ben verliefd op de tekeningen (deze is van mijn favoriete personage) en ook van de schrijfstijl en hoe het zo verschillend gedrukt is, geweldig vind ik dat!

DSC_1085

Toen ik met mijn vrienden enkele weken geleden naar de solden in Antwerpen ging voor mijn verjaardag, heb ik mijn slag wel echt geslaagd! Onder andere heb ik deze prachtige tas in de Urban Outfitters gekocht, eerst 80 euro, nu nog maar 25! Ik was al heel lang op zoek naar een nieuwe tas en deze is echt helemaal mijn stijl, en van goede kwaliteit! Happy ๐Ÿ™‚ .

DSC_1101

En dan mijn trots: dit jasje. HOE GAAF IS IE? ๐Ÿ˜€ . Oke ik snap dat niet helemaal je stijl kan zijn hoor, maar ik vind hem geweldig! Ik vond dit in de tweedehandswinkel Think Twice. Zo’n soort jasje stond al heel lang op mijn verlanglijstje, ik had niet verwacht dat ik zo’n gaaf exemplaar zou vinden. Ik kocht hem voor 20 euro.

DSC_1106

Voor de 1ste keer in m’n leven ging ik die dag naar de Sub Dude (geloof ik dat de naam was) . Er waren fijne kleren, maar allemaal one size en heel klein. Niks voor mij dus (lol) maar zag opeens een hoop mooie sjaals liggen. Deze gepakt en niet meer losgelaten. Ook ย zo’n soort sjaal stond al lang op mijn wishlist. Ja ja, je ziet het, het was echt mijn geluksdag die dag! Ik hou van de kleuren, en ik kan hem echt overal bij dragen.

DSC_1111

Ken je dat, dat je je in een bepaald kleding stuk echt ‘jou’ voelt? Dat heb ik bij mijn geliefd jasje en sjaal. Ik voel me gewoon zo ontzettend ‘Laura’.

DSC_1114

De achterkant wil ik toch ook nog wel even showen, sorry en dan stop ik!

DSC_1136

Voor mijn Nieuwjaar kreeg ik net zoals vorig jaar van mijn meter het boek ‘the Hobbit’ maar dan in het Engels. Oh wat ben ik hier blij mee! Het is een prachtige editie, vol tekeningen gemaakt door Tolkien zelf. Ik vind het verhaal ook veel mooier in het Engels en omdat ik het verhaal al ken leest het ook vrij vlot.

DSC_1145

Dan ga ik nu over naar mijn favo nummer van de afgelopen tijd. Daarnet stuurde een vriendin dit liedje door. Oh ik word hier zo vrolijk van dat ik hem hier spontaan neerzet! Ik hou van de melodie, en van de mensen!

 

En dan nu de video die ik een paar dagen geleden zag en me enorm heeft geraakt. Ik raad hem aan iedereen aan om te kijken. Er zit een grote bron van waarheid in voor mij, we moeten hier bij stilstaan, er over nadenken. Jamilla heeft trouwens ook nog andere hele toffe (en grappige) video’s. Ik vind het ook heel gedurfd wat ze allemaal doet en hoe zij haar mening durft te zeggen.

Oke, het lukt blijkbaar niet om de video hier neer te zetten, dan maar een linkje naar haar fb pagina. Als je het filmpje wilt zien, scrol dan terug naar 8 februari. Het filmpje heet: IK BEN MAAR EEN MEISJE MET EEN CAMERA . Ik herhaal nog eens, echt de moeite om te zien ๐Ÿ˜‰

https://www.facebook.com/jamillabaidou?fref=photo

 

En nu, lieve mensen ga ik afsluiten want ik heb het gevoel dat dit weer een lang artikel is (of is dat mijn gedacht?)

DSC_1074

 

Liefs, Laura.

Advertentie

9 gedachten over “Fijne spulletjes #2

    1. Ja, ik was echt geshockt en wist niet zo goed wat ik moest denken toen ik het zag. Ergens vind ik het veel te pessimistisch maar aan de andere kant is het gewoon echt zo in onze maatschappij. Het is gewoon hoe je er zelf tegenover staat : ) .

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s