Liebster Award!

Mijn verjaardag afgelopen woensdag werd nog leuker toen Jessica van It’s a gold sky me nomineerde voor de ‘Liebster Award’. Ontzettend bedankt daarvoor 🙂 ! Op mijn vorig blogje heb ik hem al eens een keer ingevuld en dat vond ik ontzettend leuk. Klik op meer lezen als je mijn antwoorden op Jessica haar vragen wilt zien én de vragen die ik heb voor de meiden die ik ga nomineren 🙂 .

12784303_959199697479900_1321201336_n

DE REGELS zijn als volgt:

 • Bedank degene die jou heeft genomineerd
 • Beantwoord de vragen die degene die jou heeft genomineerd voor jou bedacht heeft
 • Nomineer 11 anderen
 • Bedenk 11 vragen voor de genomineerden
 • Breng de genomineerden ervan op de hoogte dat ze zijn genomineerd

Dan ga ik nu over naar stap 2: MIJN ANTWOORDEN

1.Als je zou moeten verhuizen naar 1 land voor de rest van je leven welk land zou dat zijn? Dat is meteen een moeilijke! Mijn 2 droomlanden zijn namelijk Canada en Nieuw Zeeland en ze staan eigenlijk allebei op de 1 ste plek. Beide landen hebben prachtige natuur. In Nieuw Zeeland is het wel heel het jaar door warm. In Canada is het zomer heet maar kan het ’s winters ook berekoud zijn (hang er natuurlijk wel af waar je woont). Ik denk dat ik toch voor Canada ga ja, because I looove een witte Kerst 😀 .

 2. Nooit meer bloggen of 1 van je zintuigen verliezen?  Keuze is makkelijk gemaakt haha, nooit meer bloggen! Dit is misschien een raar antwoord omdat ik blog, maar ik raak liever nooit meer mijn pc aan dan al de schoonheid in deze prachtige wereld niet meer te kunnen zien, voelen, horen, of ruiken. Ik zou dus meer tijd hebben om te vertoeven in de buitenlucht, lijkt me helemaal niet slecht. Wat natuurlijk niet betekent dat ik wil stoppen met bloggen, ik haal er enorm veel voldoening uit!

3. Wat is het leukste onderwerp om over te bloggen? Heel lang blog ik nog niet, maar ik denk inspiratie- en kletsartikelen.

4. Wat vind jij een leuke post van jezelf? Het laatste artikel dat ik online zette vind ik toch wel een van de leukste. Ik vond hem enorm fijn op te typen en door mijn schattige kinderfoto’s te bladeren.

5. Heb je een tip voor beginnende bloggers? Een vraag waar ik niet echt antwoord op kan geven omdat ik zelf een beginnend blogger ben. En ja, ik denk dat alle tips wel ongeveer hetzelfde zijn. Degene die ik zelf ontzettend belangrijk vind is; Doe omdat je het graag doet!

6. Welke talen spreek je allemaal? Vlaams (Nederlands) is mijn moedertaal en spreek ik dus vloeiend. Verder heb ik ook nog een Kempens dialect maar spreek ik meestal gewoon algemeen Nederlands. Op nummer 2 staat Engels, niet vloeiend maar ik kan wel uit m’n woorden komen zeg maar. Frans krijg ik al jaren, maar het is een ramp. Een basisgesprekje kan ik voeren maar daar stopt het. Duits krijg ik vanaf dit jaar ook maar hier kan ik me totaal niet in uitdrukken. Als laatste leer ik van enkele vrienden uit Irak, Jemen,… ook wat Arabisch, superfijn! Ik vind het Arabisch (en Arabische liedjes, wow!) echt prachtig!

7. Wat is de mooiste quote ooit? Er zijn enkele quotes die echt mijn levensmotto zijn (hey, schrijf ik binnenkort wel een post over). Ik ga toch voor een quote van J.R.R Tolkien.

“A single dream is more powerfull than a thousand realities.”

8. Een broek of een rok? Broeken draag ik het vaakst maar ik hou. van. rokjes. Ik ga voor een rok!

9. Primark of H&M? Nog nooit bij de Primark geweest dus ga voor H&M. Soms vind ik er heel veel dingen die mijn stijl zijn, en soms ook helemaal niets.

10. Wat is het slechtste nummer ooit gemaakt? Pfff, dit is een moeilijke. Een enkel nummer ga ik nu niet opnoemen. Maar ik vind sommige nummers van pop muzikanten en rappers zoals Rihanna en Nicki Minaj echt slecht. Ik kan er gewoon niet naar luisteren, haha.

11. Waar zou je niet zonder kunnen? Mijn paard. Ook al lukt het me soms niet om heel veel met haar bezig te zijn (wat Nikita overings niet heel erg vind :’) ) geniet ik elke keer als ik in haar gezelschap ben. Zij is eerlijk en lief tegen me, maar kan me ook op mijn plaats zetten. Ze is nog maar 3, maar echt mijn leermeester, mijn spiegel, en ik die van haar ❤ .
DE GENOMINEERDEN 

Zo, hopelijk vinden jullie het een beetje leuk dat jullie genomineerd zijn, evenals mijn vragen voor jullie!

DE VRAGEN

 1. 11 facts about you
 2. Waar wordt je vrolijk van?
 3. Wat is je favoriete boek(enserie)?
 4. Wie is de inspirerenste persoon die je ooit hebt ontmoet?
 5. Hoe wil jij je leven leiden?
 6. Wat staat er op nummer 1 op je bucketlist?
 7. Wanneer heb je gehuild van het lachen?
 8. Op welke plek ben jij het liefst?
 9. Wat is het mooiste nummer ooit? (op dit moment)
 10. Wat is het badasste (illegaalste) dat je ooit hebt gedaan?
 11. Bestaat volgens jou de zoektocht naar geluk?

 

Hehe, volgens mij is dit mijn langste artikel ooit tot nu toe! Hopelijk vond je het interessant om te lezen 🙂 .

 

Liefs, Laura.

Advertentie

8 gedachten over “Liebster Award!

 1. Bedankt voor de nominatie! en wat een leuke vragen heb je bedacht zeg 🙂 Ik ga de tag wel niet invullen op mijn blog, aangezien ik al meermaals genomineerd ben geweest voor de liebster award en het anders wat veel wordt xp
  Ik snap je helemaal wat dat Frans betreft. Ondanks aaaal die jaren les, heb ik nog steeds het gevoel dat ik het niet helemaal onder de knie heb (en dat ik dat waarschijnlijk ook nooit zal hebben xp)

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Liebster Award #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s