Oufit: Day after the Party.

Vandaag heb ik voor jullie mijn aller-allereerste outfit post ooit (hier op dit blog)! Stiekem vind ik het toch wel spannend ^^ . Zoals je hieronder ziet hou ik het heel erg simpel. Wat mij de laatste tijd opvalt is dat er enorm weinig kleur wordt gedragen. Veel mensen kiezen voor zwart-wit of houden het op een gekleurde bloes. Niks mis mee vind ik zelf. Tegenwoordig hul ik me steeds vaker in aardekleuren.

DSC_0499Zoals je hier ziet koos ik voor meer dan 1 kleur! Ik had een familiefeest en wou het simpel, maar toch nog een beetje netjes houden. Daar bijkomend was ik de vorige avond/ nacht uitgegaan dus was ik een ieniemieniebeetje brak en had ik geen zin om veel moeite te doen.

DSC_0590

Mijn make-up hield ik dan ook heel simpel. Wat conceler, poeder, mascara en klaar!

DSC_0578

Voor mij hoeft een outfit niet perfect zijn. En ik denk dat je dat hier ook wel ziet :’) . De kleur van mijn sjaal pas niet echt in het geheel, en eigenlijk zouden een ander model schoenen mooier zijn onder mijn geliefde rok. Maar ja, is dat alles het einde van de wereld? 😉

DSC_0612

Spijtig dat mijn nichtje niet heeft scherpgesteld, maar oke: hier zie je dus mijn pronkstukje én favoriet van het moment. Een prachtig ‘elf’ achtig kettinkje met een amethist in. Ik heb het gekregen van mijn beste vriend voor kerstmis. Bijna gehuild, zo mooi vond ik het! Een amethist is mijn lievelingssteen btw 🙂 .

DSC_0603

DSC_0581Jas: C&A

Trui: Jbc

Rok: vintage (van mijn overgrootmoeder ^^)

 

Dit was dan mijn eerste outfit op Petites Histoires de Laura. Tips hoor ik graag!

 

Liefs, Laura.

Advertentie

2 gedachten over “Oufit: Day after the Party.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s