Nog even over Oudejaarsavond…

Oud en Nieuw zijn nu al een week voorbij. Toch wil ik nog even een berichtje wijden aan deze avond voor het nieuwe jaar.

Ik vierde dit jaar oudjaar samen met 4 vrienden. Beste vrienden om precies te zijn. En dat zeg ik zonder twijfelen.

DSC_0915

Het was echt een superfijne avond/ nacht. Heel erg lekker gegeten, en (bijna) alles zelfgemaakt! Gepraat, gelachen, gedanst, gedronken en nog meer gelachen. Jaja, ik heb zo hard genoten!

Dit zijn echt mensen waar ik me ZO goed bij voel. Ik weet niet goed hoe ik het moet zeggen, maar ze voelen gewoon als vrienden. Dat heb ik nog (bijna) nooit gehad. In de lagere school werd ik gepest wat tot gevolg had dat ik in mijzelf keerde en eigenlijk niemand meer wou toelaten. Dus ik ging wel met mensen om maar had nooit het gevoel van: Wauw, dit noem ik nu eens echt vrienden. Toen ik 14, 15 was had ik wel enkele mensen waar ik het heel goed mee kon vinden. Dat vond ik fijn.

Maar sinds vorig jaar is mijn kijk op vriendschap toch wel veranderd. Ik ben met mensen beginnen om gaan die ik echt leuk vind en waar ik me bij op m’n gemak voel. Sinds september ga ik met alle mensen om die ik nu mijn ‘beste vrienden’ noem. Ze accepteren me, en we kunnen gewoon zo goed met elkaar om gaan. Natuurlijk zijn er ook wel frustraties maar dat word eigenlijk gewoon gezegd. Ik ben mezelf bij hun en we kunnen zowel lachen als huilen. En dat vind ik gewoon het aller- allerbelangrijkste!

Dus ja, ik weet eigenlijk niet waar dit artikel op slaagt ofzo maar wou hier toch even over praten. Omdat vriendschap toch wel een belangrijk iets is. En persoonlijk vind ik dat over dit onderwerp soms te licht wordt overgegaan. Iedereen noemt iedereen maar ‘zijn beste vriend’. Terwijl ik dat toch een groot woord vind.

En nu heb ik lang genoeg geluld, wat ik wou zeggen is dat mijn oudjaar superdepuper leuk was. Het hoogtepunt was toch wel dat we als gekken hebben staan dansen tussen allemaal mensen van 40+ :’) . En dat ik ontzettend dankbaar ben met de geweldige mensen die ik vrienden kan noemen!

DSC_0183

Liefs, Laura.

Advertentie

Een gedachte over “Nog even over Oudejaarsavond…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s