Fijne spulletjes #1

Zo, ik vind het tijd dat ik een ‘serie’ voor mijn blog in het leven roep. Deze serie gaat in het teken staan van mijn random, favo spulletjes op het moment (lekker origineel he :’) ).  Maar, als ‘extraatje’ ga ik elke keer ook een nummer delen waar ik op dat moment helemaal verliefd op ben.

Enneuhh ja, meer heb ik niet  te zeggen enkel ‘here we go!’

DSC_0555Als eerste dit boek ‘Bruggenbouwers’ van Jan Guillou. Ik was wat aan het rondstruimen in een goedkoop boekenwinkeltje toen mijn oog viel op dit boek. De tittel en cover spraken me gelijk aan en toen ik de achterkant had gelezen was ik overtuigd. Dat hij zo goedkoop was trok me helemaal over de streep. Ik heb dit prachtig boek enkele dagen geleden uitgelezen. Het is het 1ste boek van de serie, en ik denk dat ik de vervolgen wel ga lezen. Een revieuw kun je nog verwachten 🙂 .

DSC_0580

Eerst en vooral: mijn excuses voor de lelijke, donkere foto. Op de een of de andere manier lukte het me niet op dit schattig postertje goed op de foto te krijgen :’) . In ieder geval: deze plaat zat bij zo’n klein extra boekje van het Flow magazine. Ik vond hem zo mooi dat hij een plekje kreeg op mijn muur.

DSC_0590

Vorige maan ben ik gaan shoppen in Wijnegem. Daar was zo een ontzettend leuk winkeltje ‘Designed by Tiger’ geloof ik. Ze hadden er allemaal toffe spulletjes waaronder heel veel uiteenlopende bureauartikelen. Deze pennenzak kocht ik daar, hoe cool is hij? En dat voor maar 3 euries ofzo (doordat ik hem veel te vol stop is de rits wel een beetje kapot aan het gaan, oeps).

DSC_0563

Nog 2 favoriete producten van dit moment: Een scrub (cashmere haze body scrub) en body spray (urban verve body mist) van H&M. Ik ben ontzettend tevreden van deze producten. Na de scrub gebruikt te hebben voor het scheren voelde mijn benen zijdezacht aan. Hij heeft ook een neutrale, lekkere geur. De bodyspray gebruik ik zowat elke dag. De geur vind ik heerlijk rustig ‘natuurlijk’ maar je moet er wel voor zijn denk ik :).

DSC_0609

Geen idee waarom, maar al vanaf kleins af ben ik gefacineerd door (edel)stenen. Ik ben ontzettend trots op mezelf dat ik me altijd inhoud als ik eens ga rondsnuffelen in een fijn klein spiritueel winkeltje bij ons in de buurt.

DSC_0679

Mijn laatste favoriet: Ewout de teddybeer. Van de Hamley’s uit Londen. Hij heeft een fijn plekje op mijn bed gekregen en ik vind hem nog altijd even leuk als eerst.

 

En om af te sluiten een nummer dat ik de laatste tijd geweldig vind:

Ik krijg dit nummer en vooral van Brandi’s stem zo’n rustig, vrij, blij gevoel van.

 

Liefs, Laura.

Advertentie

7 gedachten over “Fijne spulletjes #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s