Hoe het nu gaat.

Zo, ik heb besloten dat ik er toch gewoon een artikeltje over ga schrijven. Over hoe het persoonlijk met mij gaat. Waar mijn propvolle hoofd vol mee zit. Eline van allesovereline heeft me over de streep getrokken. Ik herkende me zo in haar en toen had ik zo iets van; ik ga het ook doen. Gewoon eventjes alles van me af schrijven. Niet in mijn dagboek maar op mijn blog. Gewoon, omdat ik er nood aan heb.

11893855_878297688903435_2823928965552783818_o

Dat ik enorm struggle en mijn hoofd bomvol zit met alles en nog wat, ja dat heb ik hier al eens laten vallen. Het ding is dat die ‘dip’ al van het begin van het schooljaar duurt. En nog steeds niet (helemaal) over is. Er zijn momenten/dagen/weken dat het goed gaat, ik vrolijk rond huppel en goede punten haal. Maar ik denk dat ik op korte tijd nog nooit zoveel gehuild heb. Omdat het best moeilijk is op school. Ik het gevoel heb dat er ontzettend veel druk op me ligt. En omdat ik ook een beetje (heel veel) struggle met mezelf. En ja, dat is oke. Maar het is nou wel genoeg. Deze emotionele-onstabiele periode mag nu wel over gaan.

IK DOE

de laatste tijd heel. erg. veel. voor school. Ik vind het niet erg om te studeren, en samenvatten en verslagen schrijven vind ik zelfs leuk. Maar vanaf dit jaar heb ik af en toe (heel veel) last van concentratieloze momenten. Dat houdt in; een half uur lang (of meer) doelloos voor me uit zitten staren, 5 min. insta checken word anderhalf uur,… en ja, je kent het wel :’) . Ook is het enorm frustrerend dat het lijkt of dat sommige leerstof (denk aan frans, duits, natuurwetenschappen,…) gewoon niet in mijn hooft gaat. Plannen kan ik, en meestal hou ik me daar ook aan. En vaak heb ik het gevoel van ja; meer kan ik echt niet doen ik ken het! En dan krijg ik de test voor m’n neus en is alles weg. Tja, je zou voor minder beginnen blijten.

DSC_0614

IK KOOP  (KOCHT)

de laatste tijd niet heel erg veel (ik heb het over de laatste maand). Maar in oktober geloof ik ben ik met vriendinnen en een vriend superfijn gaan shoppen in Wijnegem en toen heb ik wat fijne spulletjes gekocht. Sommige en anderen zijn nog steeds mijn favorietjes dit moment. Vorige week heb ik foto’s gemaakt dus als het goed is wil ik ze deze zondag hier zien verschijnen (maareuuhh ja, ik beloof niks :’) ) .  Verder komt de kerstperiode er weer aan, en dat betekent shoppen 😀 . Ik heb nog enkele kledingstukken op mijn wishlijst staan die ik nog wil scoren.

IK VOEL ME

de laatste tijd dus onstabiel. Over het algemeen ben ik blij hoor, ik heb trouwens niets te klagen. Wat niet wegneemt dat alles rozengeur en manenschijn is in lauraland. Maar ja, dat is nu eenmaal zo. Op dit moment voel ik me trouwens goed. Deze week gaat het studeren best oké, ben me stilletjes aan het voorbereiden op de examens. Deze namiddag heb ik goed kunnen studeren (ook wel wat blogjes gelezen, hihi) en ik heb niet het gevoel dat ik niks heb gedaan, jej!

IK LUISTER

de laatste tijd: een mix van high school musial, Ed Sheeran, Pocahontas, k3 en meer. Op dit moment luister ik naar de artiest James Taylor. Oh my, ik ben fan! Bij koorzang zingen we zijn nummer Fire and Rain wat ik prachtig vind en nu ben ik de laatste 2 uur non stop zijn album Sweet Baby James aan het luisteren. Heel mooi, helemaal mijn smaak (al zou ik niet weten hoe ik die moet omschrijven).

DSC_0850.JPG
Lier, zomervakantie 2015

En nu beste mensen, nu ga ik stoppen. Want ik heb het gevoel dat dit het langste artikel ooit was tot nu toe (oke, maar 645 woorden). En dan nog wel over mijn ik-persoontje! Ah ja, het moest even.

Liefs, Laura

Advertentie

10 gedachten over “Hoe het nu gaat.

   1. Daar heb ik ook lang over nagedacht, en mijn ouders vinden het ook maar eng. Ik probeer het te beperken maar toch heb ik af en toe de behoefte om mezelf ‘te laten zien’ , raar eigenlijk he? :’)

    Geliked door 1 persoon

 1. Veel succes met je examens! En doe het op je gemak he; zodat je niet te veel stress enzo erbij krijgt. Ik hoop dat je je de komende maanden steeds beter gaat voelen hoor! Leuk blogje trouwens, vind het altijd fijn om dit soort persoonlijke babbel-artikels te lezen 🙂 .x

  Geliked door 1 persoon

  1. Oh dankjewel, wat een lieve reactie seg 🙂 . Stress zal denk ik wel meevallen (hoop ik), ik begin denk ik steeds meer een ritme te vinden en maak me niet zo druk als ik eens een buis terugkrijg. Al vinden mijn ouders dat wel ontzettend erg :/ .

   Like

 2. Vind het heel bijzonder om te lezen dat je deels door mij besloten hebt dit online te zetten. (Sorry dat ik dit pas zo laat zie, maar ik check mijn statistieken gewoon niet zo enorm vaak en dan krijg je dit soort dingen.) Ik hoop dat het opgelucht heeft, en dat het alweer beter met je gaat. (Met mij in ieder geval wel!) Geniet van je vakantie, X

  Geliked door 1 persoon

  1. Oh wauw, wat leuk dat je reageert! Met mij gaat het sinds enkele weken ook weer veeeel beter! Dat de vakantie is begonnen draagt daar deels ook aan bij natuurlijk. Jij ook veel genieten van deze welverdiende weken hè! 🙂 x

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s