Diepe gedachten

Ken je dat, dat je gewoon alleen wilt zijn. Of wel tussen de mensen, maar toch alleen? Dat je niemand tot last bent, dat je je aan niemand ergert. Dat je geen verplichtingen hebt, dat je wel verplichtingen hebt maar dat je die zelf stelt? Dat het eeuwig vakantie is maar dat er toch dingen te doen zijn. Dat je productief bent, maar toch in je eigen coconnetje kunt kruipen?

Het enige

wat ik zou willen

is een kamer in het bos.

Waar ik dan leef tussen

mijn boeken en stenen.

Dat als ik mijn deur open doe

ik vriendelijk wordt begroet.

Door het liefste paardenbeest

van de Wereld.

Dat heb ik nu. Een beetje. Het gaat al beter met me dan in het begin van het schooljaar, maar toch heb ik het gevoel dat, ja. Dat wat eigenlijk? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat ik er niet 100 procent ben. Ik haal geen geweldige punten, maar toch soms een 9 of een 10. Ik ben blij, en ik geniet. Maar ik huil ook, omdat ja. Ik denk dat ik ineens zoveel verantwoordelijkheid en verplichtingen heb. Is dat zo, ik weet het niet. Maar het voelt wel zo. En ik denk dat ik niet zo goed weet hoe ik met dat alles moet omgaan. Over een kleine 3 maanden word ik 17. En eerlijk? Ik wil dat niet, ook al zegt iedereen dat 17 zo’n fijne leeftijd is. Ik vind 16 oké. Ook al heb ik nu het gevoel dat ik vast zit en niet mijn vleugels kan uitslaan en kan gaan vliegen naar waar ik wil. Zou het beter zijn als ik 17 ben? Maar wat zegt zo’n stom getalletje over jou als persoon? Heeft je leeftijd iets te maken met wat je als persoon kunt doen?

How. Wow, stop. Hoe diep was dit, hahahaha! Het begon met even mijn gedachten neer te typen en eindigde met de meest diepzinnige vraag die ik mezelf heb gesteld de afgelopen tijd.

No worries, ik ga vooral niet doorgaan op dit onderwerp. Ik moest gewoon eventjes mijn gedachten kwijt. En doorgaan, want het lukt allemaal wel 🙂 . 12091371_893656510700886_2319445360977592266_o

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s