Euhh, hey. Mijn mooie beloftes waren te mooi om waar te zijn. Ik wou lekker vooruit werken met mijn beginnend blogje en al lekker wat artikelen online zetten . Niet dus. De laatste week voor mijn musicalkamp had ik het zo ontzettend druk. Het kwam er gewoon niet van. Ik heb mijn kamer opgeruimd en zelfs wat foto’s genomen. Mijn body/eigenlijk voor alles crème van de Hema. En nog wel iets denk ik.

In ieder geval, mijn kamp is afgelopen en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad! Op een week een hele musical in een steken, het blijft toch nog wat ongeloofwaardig. En toch is het ons weer gelukt. Ik heb zo genoten! Het was ook gewoon een geweldige groep! Waar je letterlijk mee kunt lachen en huilen. Jaja, mensjes naar mijn hart!

11834731_733789090064450_6343841706953094559_o

Zo en na dit mini dagboek/ verontschuldigend berichtje stel ik voor dat ik nu echt ga beginnen! Want ik vind bloggen leuk dus ik moet er gewoon tijd voor maken. Klaar, gedaan. Ik kan niet beloven dat er elke week een artikel gaat verschijnen, maar dat is wel mijn doel 🙂 .

Liefs, Laura.

Advertentie

2 gedachten over “

  1. Oooooh maar musicalkamp is echt een hele goede reden om niet te bloggen! Lijkt me onwijs leuk zoiets! En gelukkig was het dat ook! En dan nu maar lekker wat blogjes tikken; dat is het fijnste dat er is, hihi. Liefs!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s