Ideetjes enzo

DSC_0611Helowww!!! Zo, ik heb er superveel zin in om mijn plannen te delen dus hier komt ie: Mijn ideeën voor artikelen de komende tijd en hoe het hier allemaal in z’n werk gaat gaan 🙂 .

DSC_0610

Eerst; mijn lijstje dat ik heb gemaakt met allemaal ideeën. Ze gaan over van alles en nog wat en ik kijk er naar uit om ze uit te voeren!

Waar ik aan wil werken en op wil letten is structuur. Op mijn vorige blog probeerde ik dit wel maar echt lukken wou het niet. Maar, ik geef niet op en het begin heb ik in ieder geval gemaakt; dit lijstje.

Het plan is dat ik voorlopig minstens 1 keer per week een artikel online zet. De dag weet ik nog niet precies hihi. Als het lukt of als ik overenthousiast ben ga ik me niet inhouden om meerdere artikelen te plaatsen.

Vaak heb ik erg leuke ideeën waar spullen gefotografeerd voor moeten worden. Ik wil het dan wel doen, maar het komt er nooit van. Geen foto’s, geen artikel dus doei leuk artikel is het dan vaak. Dat is dus ook een werkpunt; mijn foto’s!

DSC_0616En bij deze kan ik er dus echt invliegen. Volgende week zal dus mijn eerste ‘echte’ artikel online komen. Verwacht er maar niet te veel van hoor, haha. Ik denk dat het een foto-verslagje van de dierentuin gaat zijn ofzo.

Liefs, Laura

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s